Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"VREME SPORTA I RAZONODE" NA VALJEVSKI NAČIN Featured

va 23 foto kolubarske

fotoKolubarskeOmiljena emisija Vreme sporta i razonode, Radio Beograda u vreme neponovljivih i besmrtnih bardova sportskog novinarstva Jordana Ivanovića,  Radivoja i Marka Markovića, Ivana Tomića, Mirka Kamenjaševića, Ede Pecija... u vremenu "čuda" ima nove "heroje",  što svakodnevno "jašu".

Tužna priča o Sportsko poslovnom centru Valjevo iz 1997, epizode  o posejanim stadionima širom Srbije, sa sve nacionalnim, do  izborne farse u FSS,   Nedimović-Vidić-Džajić, sa sve "vešanjem" Lesora je za nama.

Jedan od "kamerunaca"  je razvalio "ponos" Srbije, pa otresao reprezentativca Srbije, iz "čista mira", i dobio zasluženu kaznu. Malo je 3 utakmice neigranja. Morao je biti proteran "kroz odžak" jer se usudio da "prebije" na mrtvo ime i prezime,  FMP-2, ili kako se već zove Krcunov preimenovani klub, državnu "ljubimicu", oličenje četništva i svega još po malo, što nema ama baš nikakve veze sa sportom. Biće da je kk saopštenje sa plačkom po televizijama sa nacionalnom frekfekcijom, "kupac" najboljieg igrača KK Metalac Čarlsa Meninga, po običaju gađao "ćorcima". Municiju je potrošio  za pravdanje "časnog" mesto broj 14 u Evroligi, jer se nikada nije "palio" na TOP-8. 

U Valjevu, sve više oličenjem kasabe, a sve manje nalik na grad, na preimenovani praznik Dan Valjeva 15.septembar, u novi bez "ideoloških i političkih naznaka", kad nam Turci umakoše 1804, svirao je i pevao Đule i "Van Gog".

Pre toga su pod svetlošću reflektora dodeljena priznanja nekima što po oceni Komisije za dodelu priznanja obeležiše proteklu 2022. godinu.

Epizoda sa Mališom Pajkovićem, neuspelom smenom Zorice Jocić sa mesta predsednicom Komisije za dodelu godišnje nagrade grada Valjeva, se završila kako se završila. 

Usledila  je nova 20-o martovska 2023. godine.

Godišnju nagradu grada Valjeva u oblasti privreda dobilo je Privredno društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge "Žileks-trgovina" sa Stava. U oblasti poljoprivrede su nagrađeni dr Radosav Vujić i Aleksandar Lazarević, za  oblast obrazovanje i vaspitanja Tatjana Reljić, profesor razredne nastave, a za stvaralaštvo i dostignuća učenika i studenata Milovoje Jovanović, đak Muzičke škole. Dr Aleksandra Krstić, vanredna profesorka Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu je dobitnik godišnje nagrade Grada Valjeva za oblast nauka, inovacija i pronalazaštvo. Laureat u oblasti medicine je dr Branislav Jovanović, specijalista opšte medicine. Nagrada za Socijalnu zaštitu i humanitarni rad ide Udruženju fudbalskih sudija Valjeva, a  za  humanost Aleksi Filipoviću i Mariji Nikšić.

  U oblasti umetnost i kultura nagrađen je Mešoviti hor valjevske crkve "Hadži Ruvim", a za čuvanje i negovanje tradicije valjevskog kraja  AKUD "Kosta Abrašević", za informisanje i društveno angažovanje novinar tv VA PLUS  Predrag Lučić.

Za sportska dostignuća nagrađena je valjevska internacionalka, Ljiljana Ranković, najbolja odbojkašica ŽOK Ub, do teške povrede u finalu nacionalog šampionata protiv Crvene zvezde. Pre nekoliko godina Ljilja Ranković je sa Tanjom Grbić osvojala u dresu  Kana šampionat i Kup Francuske, tako da je za nju ovoga puta bila rezervisana nagrada, ali za dostugnuća vezana za sve godine uspešne karijere.

U oblasti sporta, dva imena se nisu našla na spisku laureta, a zašto, to verovatno ne zna ni  famozna Komisija sa sve predsednicom.

Goran Đukić je doktor nauka fizičkog vaspitanja, sporta i kinezi terapije, nastavnik fizičkog u OŠ Milan Rakić Mionici, i vlasnik nadaleko poznatog fitnes centra TOP FORM.

Drugo ime  je vicešampion sveta, i šampion Evrope U-19, najbolji sportista Grada u izboru Sportskog saveza Valjevo, kapiten VK Valis, vaterpolista Aleksandar Kovačević.

Goran Đukić i Aca Kovačević su ponos Grada Valjeva, kao i Ljilja Ranković, tek toliko da se zna!

Vreme sporta i razonode na valjevski način traje.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas