Logo
Print this page

ĐORĐE MILIČEVIĆ BOLJE, PREBAČEN U KC SRBIJE Featured

1 a urgentni vaZdravstveno stanje potpredsednika Skupštine Srbije i narodnog poslanika Valjevca Đorđa Milićevića i vozača "škode oktavije" Dejana Jakovljevića posle jučerašnje saobraćajne nesreće u Bajevcu kod Uba, i dva operativna zahvata  u Opštoj bolnici u Valjevu, tokom protekle noći se značajano  stabilizovalo i popravilo.

U cilju još sveobuihvatnijeg lečenja i praćenja posle najnovijih pregleda Milićević je danas u podne sanitetskim vozilom  prebačen u Klinički centar Srbije u  Beograd.

1UC VAImajuču u vidu stepen povreda vitalnih organa u trbušnoj duplji, opasnih po život  otplala je mogućnost da Milićević u toku jučerašnjeg dana bude prebačen u Beograd.

Danas izvršeni novi detaljni pregledi, su pokazali da nema povreda kičme i glave Đorđa Milićevića.

I pored  višestrukih povreda ekstremiteta, trupa, abdomena opasnim po život, i sličnih povreda vozača Jakovljevića, koji je zadobio i prelem obe potkolenice, obojica  više nisu životno ugroženi.

 Posle višečasovnih operacija stanje povređenih se u toku noći popravilo i stabilizovalo.

Sa kolegama lekarima iz Valjeva povređene je juće operisao i prof. dr Vladimir Đukić, državni sekretar Ministarstva zdravlja.

 Podrška povređenima Đorđu Milićeviću i Dejanu Jakovljeviću stiže od porodice, prijatelja, spoprtista i sugrađana. Iz  Beograda su došli i visoki  funkcioneri SPS   predvođeni Žarkom Obradovićem.

Đorđe Milićević (41) i njegov vozač Dejan Jakovljević (34) su teško povređeni juče ujutru oko 4,30 prilikom povratka iz Beograda u saobraćajnoj nesreći u u selu Bajevac, na regionalnom putu Ub-Slovac.1 DJ M S TRAG"Škoda oktavia", pri brzini ne većoj od 70km na čas,  sletela sa puta i udarila u betonski propust. Sreća je da su i Milićević i Jakovljević bili  vezani sigurnosnim pojasom, i da se prilikom udara aktivirao i zaštitni vazdušni jastuk u vozilu.

1DJ M AUTO

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.