Menu

zaglavlje

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE USKOČIO U PREMIJER  VATERPOLO - JADRANSKU LIGU!

VALIS SA POLJUDA I SPLITSKE RIVE US…

foto vk valis Kako piše...

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM  VALJEVKA MAGDALENA  OBUĆINA KRČI PUT KA ZVEZDAMA

ODBOJKAŠKOM MAGIJOM VALJEVKA MAGDA…

foto oss Kad od malih n...

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKE KRALJICE KANA, TEOVA BAJKA, PSŽ,CZ,PFC I NARAVNO KURC Featured

tanja i ljiljaSučeni sa najezdom dezinformacija koje nas  guše poput smoga i čađi što mrače Valjevo,   daleko od stvarne realnosti i istine, današnja priča posvećena  je istini  kome drugom do Valjevkama i Valjevcima briljantnim u svetu sporta, ali i onim što misle da su uspešni, a nisu.

Za ovo drugo je istina je samo da je primera radi posle istorijskog ulaska u Ligu šampiona  srpski šampion Crvena zvezda inkasirao od UEFA za plasman i 4 osvojena boda  18.850.000 evra, plus prihod od prodatih ulaznica i marketinškog pula. Sve drugo je daleko od stvarne realnosti, ali i tome malo kasnije.

A uspešne u svakom pogledu su Valjevke Tanja Krakowska i Ljilja Ranković ove godine sa Kanom pobednice odbojkaškog Kupa i vicešampionke Francuske. I dalje  kao i klub briljiraju.

Tanja i Ljilja su VRLO zaslužne što je Kan danas u znaku DESETKE!

Naime Kan u šampionatu Francuske, jači je čak i od naše Zvezde u srpskom fudbalu. Bez  Mrakića, Širokog i ostalih manje i više rumenih Đokića, Kan je u šampionatu  nanizao 8 uzastopnih trijumfa. Kan  u Kupu( u gostima, a ne kao Zvezda da sve igra kući prim. aut.) je nepobediv, a u Ligi šampiona takođe. Nije na udaru francuske policije  u akciji "Dragan"  za razliku  od Srbije koja po tom pitanju ne sarađuje, kažu Francuzi, jer to tvrdi njhova policija.

Valjevke uživaju u odbojci, pobedama svog Kana, ali i valjevskih odbojkaša, posebno od kako ih pojačao i preprodio Pakleni Hari, Milan Ilić, na istom zadatku kao i Tanja Grbić, "kontrolor leta". Poručuju Ljilja i Tanja u glas da im nedostaje Valjevo, domaća hrana, ali će prvom prilikom "doleteti" kući na ih želja mine, da vide svoje naslednice u OK Valjevo i OK Srbijanka 014. Najviše bi se radovale susretima sa drugaricama  na istom zadatku, svojim Valjevkama Anom Lazarević internacionalkom posle Istanbula u Rumuniji i Majom Savić sada uzadnicom možda i budućeg šampiona Srbije Železničara iz Lajkovca.

                                                   TEOVA "KLINIKA DODAVANJA"

teo1

Koliko li hiljada kilometara dalje Miloš Teodosić ponekad igra za LA Kliperse. A Klipersi su ubedljivo poraženi u duelu sa Torontom, a svoju minutažu prošle noći dobio je i Miloš Teodosić.

U porazu LA Klipersa od Toronto Reptorsa 99:123. Teo je na  pravi  način iskoristio retku priliku da pokaže alama pod obručima da nije sve u trčanju, rvanju, pucanju i "kucanju".

I  naravno na jedinstven način valjevski košarkaški Merlin za čas je zaludeo je Amere.

BIla su mu dovoljna dva pasa da potvrdi kakvu magiju poseduje u glavi i u rukama. Amerikanci nisu krili oduševljenje pa  su košarkaški portali redom opisali i Teove poteze.

„Miloš Teodosić i njegova klinika dodavanja“, objavljeno je na „Tviter“ stranici „NBA TV“

Kapiten Srbije je imao učinak od 9 poena (3/5 za tri poena) i 3 asistencije.

SISTEM VREDNOSTI NA SRPSKI NAČIN I NARAVNO KURC

Na "RAJKU" u LŠ umesto najavljene pobede Zvezde videsmo nastavak brojanja PSŽ, samo  do 10. Videše "vidovnjaci" u odorama "sedme sile" sve i svašta. Priviđala im se strepnja Parižana, pa  "kradja sudija ", i na kraju opevaše " častan oproštaj fantastične Zvezde".

A surova istina je da su se trkali "fićko" i formula 1, sa ishodom poznatim još kad su kuglice u Nionu otvarane, a srećni učesnik LŠ čašćen da se pokloni, jasno je ko dan, boljima od sebe.

Ove večeri usledila je Breša u Pioniru i kako rekoše bi to "NBA" poluvreme za nastavak takmičenja i rekord Evropkupa preimenovanog FMP-a.

Noć pre toga gle čuda posrnuli Partizan, zna se čijom voljom masakriran i bez šanse da dobije reproprogram, pobedio je  u sred Francuske Asvel, i to sve kako kažu tabliodna škrabala "po živcima trenera i navijača". Partizan ni po kom parametru nije ni prići državnoj ljubimici,  a igraće u dalje Evrokup samo ako se stvare  dva od tri moguća uslova. Crno beli moraju na Nikoljdan da pobede u Beogradu  zvezdaša Štimca, i ostale Turke sa više od pet  koševa  razlike. Drugi i treći sulov uslov je da  Asvel ili Valensija savladaju u gostima Sankt Peterburg ili Trento.
I dok to čekamo  valja zaključiti naš Valjevac Matija Nastasić sa Šalkeom nastavlja pohod u Ligi šampiona, posle pobede nad Dinamom iz Moskve u 91. minutu.

I konačno veliki srpski prijatelj austrijski kancelar Sebastijan Kurc pozdravio je večeras pobedu i izglasano poverenje  britanskoj premijerki Terezi Mej. Kurc je  izrazio ličnu radost što će je videti u četvrtak na samitu lidera EU, u Briselu. A kako stvari stoje i kod nas se izbori bliže, bez obzira na novo prebrojavanje što sledi u subotu.

Licemerije i podaništvo,  nas dave poput smoga i čađi što pritiskaju Valjevo sve jače i otrovnije. Ali ako ne sneg, ono makar ledeni vetar će ih oduvati. Samo da dune.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas