Logo
Print this page

TEOVA BAJKA NA SREBRNOM JEZERU SA VALJEVCIMA TRAJE Featured

1kamp teo 4 teo i vdjDok s nestrpljenjem ovog leta iščekujemo početak nadmetanja najboljih košarkaša na planeti u Kini naslednici Teodosića, Bogdanovića, Jokića, Marjanovića.. daće bog i Kuzmića, želimo mu brz oporavak, klinci a neko od njih  će biti i naslednik, u  društvu asova magične igre pod obručima u predivnom ambijentu kampa Teo 4 na Srebrnom jezeru se igraju, druže  i ulaze u tajne  košarkaške igre.

Naravno imaju i od koga mnogo toga da nauče.

Valjevci naravno kolo vode. Tandem Vladimir Đokić - Mihailo Poček ovih dana je u jednoj od 7 smena koliko ih ima već tri godine tokom svakog leta.1kamp teo 4 v dj"Uživamo sa dečicom, slobodno mogu reći sa cele planete. Za Kamp TEO 4 zna ceo svet i otuda nikakvo čudo što nam dolaze dečaci a sve više i devojčice sa svih kontinenata. Sa decom radimo intenzivno osam dana, najviše sa loptom, a određeno vreme posvećeno je i teoriji. Najvažnije je da deca uživaju, željno iščekuju naredno leto i novi dolazak na kamp2.

Ima li talentovanih dečaka i devojčica?

"Svi su talentovani čim su u kampu, a da li će uspeti zavisi od njih, rada i želje da postanu vrsni košarkaši".

Teo je pravo sa kampa otišao u Virtus, gde će naredne tri godine igrati.

"Miša je uvek znao da prepozna prave vrednosti i igra košarku gde će moći da u svakom pogledu uživa. Bolonja je grad dvostrukog šampiona Evrope, tada se zvao Kinder,  najstariji Univerzitetski centar na Starom kontinentu, grad gurmana, turistička meka severne Italije, i naravno grad košarke. Javio nam se pozdravio decu na njihovu radost. Prvi utisici su fantastični, Očigledno je da ćemo se viđati od jeseni češće u Bolonji.

Poruka za decu buduće učesnike Kampa Teo 4

"Dođite da uživamo zajedno, samo jednom, a posle toga ćemo svi biti bezbrižni i viđacemo se svake godine. Do ovog leta na Srebrnom jezeru a od narednog i na Divčibama", poručio je za naš portal Vladimir Đokić bez imalo pretencioznosti u Srbiji danas najbolji košarkaški trener.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.