Logo
Print this page

VK VALIS STRUČNIM, ODGOVORNIM I POSVEĆENIM RADOM STVARA POBEDNIKE Featured

1vk valis 2007 src petnica 10 jun 19foto Svetlana Vujić

Tri selekcije Vaterpolo kluba Valis drugog vikenda juna bile su  na  8. mesta u konkurenciji 18 ekipa u Pečuju,  na polufinalnom turniru Regiona Zapadne Srbije u SRC Petnica  pokazali da još više vole vaterpolo, i da iz dana u dan sve više napreduju. Nekoliko dečaka već najavljuje da kreću putem kvarteta što se sprema da osvoji medalju na EP pod kapicom kadetske reprezenatcije Srbije. U olimpijskom bazenu redom su padali Sava iz Šapca 10:3, dve ekipe VK Valjevo 10:2, i 14:7. U borbi za prvo mesto pobeđen je Nais iz Niša15:12.

VK Valjevo je pobedama nad svojom drugom ekipom i Savom se izborilo za treće mesto

VK Valis će od 21. do 23.juna biti domaćin finala Regiona Nišlijama, Kragujevčanima i Šapcu.

Finale tri Regiona Srbije(Centralna, Zapadna i Južna) za 2005. godište u Kragujevcu očekivano je obeležio domaćin Radnički. Valisovci su se junački borili. Izgubili su od domaćina 7.9 i Rasine 5.12, i izborili su pobedu protiv Naisa13.10, taman za treće mesto.

1vk valis kg 3 jun 19

U polufinale prvenstva Srbije idu Radnički i Rasina.

Na terenu osvajača duple krune u Šapcu odigrano je finale regiona Zapad, Istok i Jug Srbije za 2000. godište.

1vk valis sabac 2000 jun 19

Radnički je pobedio sve rivale, a osvajač duple krune u seniorskoj konkurenciji Šabac će kao drugi igrati u polufinalu državnog prvenstva. U okršaju sa iskusnijim i starijim rivalima iz Grada Valjeva Valis je sa mlađarijom za budućnost torpedovao "regionalce" iz VK Valjevo čak sa 18:8, i tako stigao do 4. mesta u Šapcu. Izostali su Iranci, Japanci i Australijanci, i domaći "stranci". Toliko hvaljeni valjevski kadar VK Valjevo je ponižen, kao i politika razbacivanja tuđeg novca.

U uslovima sa trostruko manjim prinadležnostima u odnosu VK Valjevo, po ko zna koji put se pokazalo da "novac samo ljude kvari" a da stručan rad i posvećenost stvaraju šampione i ljude sa najvišim vrednostima.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.