Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRESELIO U VEČNOST Featured

RADOMIR ANTIC

Najveći od svih po svemu, ljudskosti, znanju, rezultatima, a ponajpre srcu i duši Radomir Antić, najuspešniji srpski misionar fudbalskog sporta danas se u Madridu u 71. godini preselio tamo gde ćemo svi jednog dana, u većnost i besmrtnost.

Iz Užica je stigao u klub koji je voleo najviše pored Slobode, Partizan. U crno belom dresu  je ostavio kao i svuda gde je kasnije igrao i radio ostavio svoj  pečat. Bio je  jedan od ključnih igra  1976. u  osvajanju titule šampiona Jugosslavije. Partizan je kao trener  vodio do dve šampionske krune 1985 i 1987.godine

Najveći trensrki poduhvat je usledio  1996. godine u Madridu

Na stadion u centru Madrida "Visente Kalderon" Antić je na kraju sezone 1995/96 doneo "duplu krunu" Atletiku(Primeru u Kup kralja).

Bio je selektor Srbije д 2008. до 2010. и odveo je nacionalni tim na Svetsko prvenetvo 2010.godine u Južnu Afriku.

U Madridu sa "jorgandžijama" napravio božasntveni  uspeh karijere.

Doveo je momka sa haubicom u nogama Milinka Pantića.

Posle uzleta i afirmacije u Partizanu momčić iz  Malog Zvornika je iz  Panioniosa  stigao u Atletiko, Antić sa podrškom Hesusa Hila  stvora tim snova. Atletiko je sa Pantićem, Diegom Simeoneom, Kikom, Kaminerom i Bugarinom Penevim   gazio sve redom. Imao je i zaštini znak svoje odbrane u fantastičnom Molini.

Milinko Pantić je izmišljao golove za tv špice za ključne  pobede u borbi za titulu, U finalu Kupu kralja golom u produžetku Pantiž donosi  duplu krunu Atelttiku,  a rival je bila moćna  Barsa.

Uspeh je Radomiru Antiću i Miilnku Pantiću donosi novac i slavu, ali nešto još vrednije. Gol odluke u finalu Kupa kralja je općinio vlasnika kluba. Hesus Hil  je naredio da se isklešu biste dva fudbalska  heroja i božastva Milinka  PantićaRadomira Antića.

U prebogatoj trenerskoj karijeri harizmatični Antara je jedini sedeo na klupi tri velikana Reala,  Barselone i Atletika, a bio je jedan od samo dva trenera kraljevskog kluba i katalonskog. Antić je bio  i selektor Srbije od 2008. do 2010. godine, kada je odveo nacionalni tim na Svetsko prvenstvo.

Radomir Antić nije želeo da se vraća u srpski fudbal iako je goreo od želje da pomogne da se konačno izađe iz blata.

Bio je najbogatiji čovek, a to bogatsvo su bili suprug Vera, kći Ana, sin Dušan, unuke Ivana i Petra i unuci Marko i Radomir. Po ujaku Radomiru Radu  Brkiću narodnom heroju Narodnooslobodilačke borbe, pukovniku JNA Antić je dobio ime za ponos porodice i crno belog sveta fudbala.

Otišao je u nezaborav harizmatični čestiti čovek  od znanja i uspeha, bezobrazno skroman, uzdržan na otrove i zlo neljudi što seju u svetu fudbala, uvek odmeren gospodin i pobednik.

Slava besmrtnom Radomiru Antiću.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas