Logo
Print this page

SRBIJA I VALJEVSKI MUSKETARI VEČERAS SA ŠPANIJOM ZA EVROPSKO ZLATO Featured

vaterpolo srbija cg finale spanija 25 9

Srbija večeras igra  za zlato na Evropskom šampionatu u vaterpolu U-19  u Podgorici.

Posle vraćanja duga u polufinalu, Mađarima za poraz u finalu Svetskog šampionata, prošlog leta u Beogradu na peterce, srpski delfini će sa Špancima u finalu odlučiti ko je najbolji na Starom kontinentu u uzrastu  do 19 godina.

Junaci polufinala, pored kapitena Martinovića i Kojića, su Petar Stanić, strelac odlučujućeg gola u 6. seriji peteraca( prvi s leva na slici),  Aca Kovačević i Srđan Baucalo dvostruki stelci, ali i zapaženi Bogdan Gavrilović,( tim redom su na slici s leva na desno), većeras veruju u još bolju igru nego protiv Mađara.

"Pružili smo  najviše kada je bilo najvažnije. Potvrdili smo karakter šampiona.

Dan odmora nam je dobro došao. Analirizirali  smo igru Španaca i znamo šta nam je činiti. Zajedništvo i vera da možemo do zlata su naše najveće oružje. Večeras igramo za naš VALIS, za naše Valjevo, Kragujevac, Beograd, Šabac,  Srbiju najpre. Znam da ste uz nas  i to nas posebno  motiviše. Cilj je zlato, idemo do kraja, na krov Evrope", kategoričan je kapiten Valisa Aca Kovačević,  kao i svi iz kvarteta  poniklog i  stasavalog u Valjevu, uz već Valjevca Srđana Baucala.

Kao ni u polufinalu televizijskog prenosa neće biti ni na jednoj srpskoj televiziji, uvek najjačim  samo na rečima kada se treba hvalisiti, da su svetonici valjanog i pravovremenog informisanja!

Ipak na LEN tv će moći da se vidi finale!

Link Len tv je : https://tv.len.eu/main

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.