Logo
Print this page

CIGANIJA PA TO TI JE ! Featured

dejan-andus-nebojsa-covic-Ni posle skoro dve godine ne nazire se se kraj sudskog procesa dvojice zvezdaša novinara Dejana Anđusa u ulozi tužioci i Nebojše Čovića optuženog da je izvršio krivično delo, prebijanja novinara.

Dejan ASnđus veruje u pravnu državu i posle skoro dve godine od fizičkog napada Nebojše Čovića. u trenutku kada je odloženo suđenje predsednika KK Crvena zvezda Telekom.

Čovićev zet Miloš Ninković je danas kao svedok trebalo da bude saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu, ali je bolestan pa će sud sačekati da ozdravi.

Dejan Anđus je brutalno pretučen 4. juna 2014.
“Čovićev tas i zet Ninković su bežanjima i lažnim lekarskim nalazima odavno priznali šta su uradili tog 4juna posle ponoći. Oprostio bih im da su mi se javno izvinili. Ja ih ne gonim, država samo radi svoj posao. Apsurdno je da su po hitnom postupku uhapšena četvorica huligana koja su više verbalno napala Šutanovca i još nekoliko njih iz DS, iako tuče nije bilo. Čović se za udarce pesnicama i nogama nije priveden, ali to je politika. Ima i gorih od njega” kaže Anđus.

“U slučaju napada na funkcionere DS država procenila da je demokratska i neselektivna.Čovića država štiti,iako je dopustila da se vodi sudski postupak.Čović zna šta je uradio i verujem da mu je sada krivo. I dalje čekam izvinjenje” pokušava da spusti loptu Anđus, očigledno svestan svoje nemoći, moći države i Čovića, i činjnice da je ovo zvezdašaka država, Čović kao i on navijači istog kluba, koji sebe iz milošte zovu "cigani" .

Nebojša Čović nema komentar na izjavu Dejana Anđusa:
“ A to što je saslušanje odloženo biće održano neki drugi put. Anđus laže, a vi prenosite njegove reči”, u svom stilu komentariše i dalje nedodirljivi za zakon i pravdu po više pitanja, Nebojša Ćović.

Ali narod ne kaže slučajno: “Možeš kako hoćeš, ali i ne dokle hoćeš”

 

Latest from Nenad B. Djurić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.