Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVO NE SME PASTI, ČAST I BRUKA OSTAJU DO VEKA ! Featured

1 kkm bPrivatni klub Nebojše Čovića iz beogradskog predgrađa Železnik stiže večeras u Valjevo(19 sati) da ne birajući sredstva pobedi Metalac. Namera je da  i odmah na startu po svemu što se radi od početka marta do danas, jasno je lige pod komandom jednog čoveka,  valjevski klub bude poražen i gurnur da igra od jeseni Košarkašku lgu Srbije, iako je obezbdio  igrama i rezultatima  opstanak u regionalnoj ligi.

I zato izbora nema za čast i obraz, protiv zla koje nam preti, Valjevke i Valjevce, ma koje političke opcije bili, dođite večeras da UJEDINJENI  pobedimo i pokažemo da smo bili, da jesmo i da ćemo biti avangarda svega što je dobro u Srbiji.

Po najavljenom   ssenariju apsurda,  privatna liga Nebojše Ćovića startovala je sinoć u sabalsno praznom Pioniru( od skora dvorani imena “Aca Nikolić)” gde je zbog kazne Partizan dočekao čačanskog Borca i lako pobedio. Šest kola u dve grupe biće odigrano do 25.maja !

Zlo je “poklon” jednoig čoveka i dalje najmoćnijeg Nebojše Čovića, čiji čauši već javno trube kako je Metalac u KLS, a da FMP od jeseni igra regionalnu, za sada, nepostojeću ligu

Metalac je oprhrvan brojnim problemima, ali kada je bilo najteže dr Boško Đukanović, Vladimir Đokić, na prvom mestu momci na terenu, sa par operativaca iz senke predvođenih Biljanoim Pucarević, i još nekim, među njima da budemo načisto nije Zoran Vraneš, znali da nađu rešenja i pobede nevolje.

Večeras dileme nema, svi kojima je Valjevo u srcu, bez obzira na najapsurdniji , faktor, političku pripadnost, ali i to valja pomenuti, moramo biti uz naš Metalac, da pobedimo zlo koje preti da zarad ličnog intereresa, ne buirajući sredtsva ostvari pakleni cilj.

FMP ima odličan tim, Metalac fantastičan i trenera najboljeg u Srbiji !

FMP će imati kažu bolje obavešteni i duvački trio na svojoj strani. Glišić i Jevtović su sudili pola sezone limenkama u u KLS, sa liste od 36 sudija. Večeras stiže i Milija Vojinović, čovek poslušne Mege, i zadatka.

A 12 musketara na terenu, već pomenuta imena i nas 2.000 možemo da ih sve  pobedimo košarkaški, ljudski,  na prvom mestu u viteškom i sportskom borbom.

I zato za čast i obraz, za bolje sutra svih Valjevki i Valjevaca pokažimo da je Valjevo grad sporta, časnih ljudi i pobednika.

A Nebojša Čović neka vidi šta će!

Valjevo večeras ne sme pasti !

Časti i bruka ostaju do veka !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas