Logo
Print this page

PEĐINI ŠAMPIONI PRELETEŠE BUKULJU ! Featured

11 pedjini sampioni

U revanš meču prvog kruga baraža za Kadetsku ligu Srbije momčine valjevske škole fudbala Senjak pobedili su u Aranđelovcu odličnu ekipu Šumadije 1:0 golom i u Aranđelovcu strelca Andrije Gligorijevića u 70.minutu posle proigravanja Stefana Tešića, Senjak je sa sveukupnih 2:1 prošao u odučnu rundu kvalfikacija gde i očekuju dve godine starija ekipa  Kikera iz Kraljeva.

Igralo se po kišnom vremenu, a brojni gledoci su videli odličnu otvorenu utakmicu sa šansama na obe strane. Senjak je igrao sa 7 igrača rođenih 2000, trojicom 2001, i samo jednim iz aktuelnog 1999. godišta,a postava Šumadija je rođena 1999. godine!

Uspeh kadeta Senjaka i daće bog sutra Radničkog u Kraljevu protiv Sloge posle 2:0 u Valjevu biće nova lekcija luzerima i neznalicama, veštim samo u trošenju narodnih miliona, sa gomilom trenera angažovanih u radu sa mlađim selekcijama, ažurnih  u kao u uprava u uzimanju harača od roditelja dece na obuci u tzv školi fudbala, dva ugašena kluba !

1 senjak 19 6 va

"Pre meča sam dečacima poručio da su oni dosadašnjim igrama  rezultatima pokazali da su već junaci i pravi šampioni, imajući u vidu kroz štasu prošli od okupljanja pre godinu. dana. Protiv Šumadije danas su pokazali karakter pobednika i neustrašivih boraca. Odigrali su iznad svih očekivanja fudbalski i muški.  Učinićemo sve da se plasiramo u Kadetsku ligu Srbije. U sredu nas u Kraljevu  čeka  rival koji je u oba meča bio bolji od užičke Slobode(2:1 i 3:1) izvanredan i uigran tim. Najveća prednost Kraljevčana je većina igrača starija čak dve godine od našeg sastava. Za nas igraju i pioniri. Predaje nema idemo u sredu da se nadigravamo. Pokazali smo šta sve možemo u Aranđelovcu. Čudo pod Bukuljom se može ponoviti i u gradu na Ibru" ,  rekao je za naš portal večeras po dolasku iz Aranđelovca Peđa Simić dirigent Senjakovog orkestra pobednika.


Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.