Logo
Print this page

"OTPISANI" SA RADNIČKIM U OMLADINSKOJ FUDBALSKOJ ELITI SRBIJE! Featured

1  20 n 6 radnicki kls 2016“Otpisani” i proterani iz dva ugašena valjevska kluba danas sa ogromnim novcem za valjevske sportske prilike, bez uspeha i iole prepoznatljive mlađe selekcije, vaskrsnuli su zahvaljujući takođe proteranom Predragu Pepi Lukiću i ljudima sposobnim da prepoznaju vrednosti u FK Radnički. Ta valjevska reprrzentacija formirana pre 2-3 godine stasala je i ostvarila istorijski uspeh i plasmanom u Omladinsku ligu Srbije. 

 U Kraljevu u revanš meču drugog kruga baraža Sloga je golom u 75 minutu pobedila 1:0, ali nije anulirala prednost od dva gola Radničkog iz prvog meča, pa su  Valjevci postali  sveukupni pobednici kvalfikacija na nivou FSRZ.

 radnički je do istorisjkog uspeha stigao osvajanjem prvog mesta u Omladinskoj ligi Kolubare i Mačve, i uspesima u baražu sa Smederevom( 3:1, 0:1) i Slogom iz Kraljeva (2:0, 0:1).

 prvi čovek ovog tima je svakako menadžer i trener Predrag Pepa Lukić, uz podršku kolege Radovana Markovića, trenera prvog tima, i predsednika kluba Dejana Joksimovića.

U toku minule sezone dres Radničkog su nosili: Uroš Petković Đorđe Vuković, Nikola Mijailović, Uroš Soldatović, Luka Ćosić, Ognjen Pantić, Petar Vlajković, Nikola Blagojević, Miloš Ćebić, Aleksandar Tadić, Života Kovačević. Nemanja Lazarević Luka Ivanović Luka Simeunović, Đorđe Vlajković, Nikola Veselinović, Aleksandar Ilić, Petar Mitić, Đorđe Šarić, Darko Vesić, Veljko Petrović, Nikola Đuričić.

Momci iz škole fudbala Senjak juče su pobedom u Aranđelovcu(1:0) posle remija  u Valjevu(1:1), na dva koraka od KadetSke lige Srbije. U sredu će kao danas Radnički u Kraljevo i na megdan izuzetno organizovanoj i uspešnoj školi fudbala Kiker. Revanš je u nedelju  u Valjevu. Sveukupni pobednik u naredna dva meča će postati novi član Kadetske lige Srbije.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.