Logo
Print this page

BOJAN I MILOŠ SRUŠIŠE “KARAĐORĐA” Featured

 vojisavlj bPremijera nije potvrdila najave glasnogovornika da je ovo sezona za   konačni  prolaz u Prvu-Drugu ligu Srbije   Budućnost  Krušika 2014.  Golom Raševića  savladan je  "Karađorđa", a da između stativa u nije bilo momčine sa "namagnetisanim rukavicama"  Bojana Vojisavljevića u predrođendanskom raspoloženju, lako se moglo  desiti i da sva tri boda odu preko Bukulje u Topolu.

Rašević je posle “nule” u prvom, konačno probušio u pravo smislu te reči mrežu gostiju u 8.minutu nastavka.

Korner je izveo nivajlija Radović, RadGentić je gađao metu,  a odbijenu loptu je prihvatio kapiten i desnicom “aktivirao bombu ” iz srca šesnaesterca,  kako se ispostavilo za konačan  ishod meča.

Stefan Ilić je tri minuta kasnije spojio Raševiću sa golom, Vukašinović u svom petercu “počistio” Raševića, ali penala nije bilo, a malo je nedostajalo  da kapiten Valjevaca ostane bez dela muškosti.

Ofanziva gostiju otkriva slabosti odbrane Valjevaca. Na sreću sa dve fantastične odbrane Vojisavljević izrasta pored Raševića u junaka odlične utakmice, ali samo u poslednjih pola sata igre kada je bilo par odličnih prilika za ubedljiviji trijumf.

Od 13 crvenih na terenu, polovina je na niovu zone.

Jedini u zelenkastom  golman Vojisavljevićje poput  starog vina ! 

Na isteku 32. leta  primer je mlađima.  Da je kojim slučajem branio  “bonus” iz Vreoca, trener Obadović bi danas sigurno bio vraćen kući u Loznicu.

Na nesreću predsedniku “je dozvoljeno” da se politikantski,  baš u sve meša, ali na sreću, i da ne odlučuje baš o svemu!

Želja je dobacio samo do boda(0;0) u Lajkovcu protiv Mokre Gore. Tim je pretrpeo totalnu rekonstrukciju pa će novo stari trener Dragan Grčić morati žestoko da se potrudi da uz pomoć gradskih otaca pojača sastav, jer sa isključivo domaćim igračima neće biti previpe sreće.

Na  premijeri u Omladinskoj ligi Srbije valjevski  Radmički izgubio od Rada  u Beogradu od  rada 0:1.

Sastav koji vodi Predrag Lukić - Pepa  sa malo sreće mogao se dokapati boda na terenu sa veštačkom travom. U sredu u Valjevo stiže Mačva.

Na potezu je gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, ovih dana kritikovan što se sprema na godišnji odmor. Od skora pokazuje interesovanje za  fudbal, pa kad je već tako, trebalo bi deci Valjeva omogućiti da igraju na Krušiku ili u Parku Pećina. Tinejdžeri Radničkog nisu čašćeni godišnjim ulaznicama za kupanje u SRC Petnica, kao najbolja mlada selekcija Valjeva, pa je red da im grad sad pomogne što je inaće i javno obećano.

Prvi favorit u zoni Drina ubsko Jedinstvo je donelo bod iz Prijepolja/1:1).

Valjevski Radnički je u svoj kombi spakovao pored ekipe i sva tri boda osvojena u Podgorini protiv OFK Osečine.

Ribnica je takođe bila uspešna u gostima. U pregrađu Loznice, Klupcima pao je Radnički Stobeks(2:1).

Istim reuzultatom u Ljugu Spartak je golom u nadoknadi vremena pobedio OFK Divce, jer  gol Trifunovića nije bio dovoljan za remi gostiju.

Od ekipa valjevskog kraja najgore  je prošao Zadrugar. Lajkovčanisu trojkom čašćeni u Provu.U 2.kolu sastaće se: Jedinstvo(UB)-OFK Osečina, Ribnica –Polimlje, Radnički *Sloga(Sjenica), Zadrugar-OFK Divci, Sloga(Bajina Bašta)-Spartak

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.