Logo
Print this page

TEOV SLEDEĆI KORAK MVP EVROLIGE! Featured

1teo anketaAnkete  su neumoljive, Valjevac  već proglašen za najboljeg u Evropi u 2016.godini,  Miloš Teodosić, najbolji plejmejker “starog kontinenta”,dobio je 62,5posto glasova ispitanika, u anketi za trofej najkorisnijeg igrača u Evroligi u sezoni 2016/17.

Evroliga po već viđenoj praksi pravi tradicionalnu anketu u kojoj učestvuju generalni menadžeri timova i navijači. Pravila su jasna, biraju se najbolji u nekoliko kategorija, a svakako je najupečatljivija ona u kojoj je Teodosić ubedljivo prvi.

Teodosić prosečno u evropskom takmičenju pogađa i skoro 17 koševa , dodaje osam asistencija, a publika je u transu posle Teove magije i neverovatnih atraktivnih dodavanja.

Tedosić je već jednom bio MVP Evrolige,i to 2010. U dresu Olimpijakosa i pored stomačnih problema zaustavio je Partizan u Bersiju na fajbal fotu na putu do finala promašajem u poslednjem napadu, a sticajemj okolonosti  pretvronim u asistenciju   za pobedu  i finale sa Barsom, Pirejaca.

U anketi za najboljeg mladog igrača Luka Dončić, Srbin po ocu, Slovenac po majci, član Reala je ubedljiv sa 87 i po posto glasova, a zvezdaš Marko Gudurić je drugi sa 12,5 posto glasova.

 

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.