Logo
Print this page

VALJEVKE NA KORAK DO POVRATKA U PRVU LIGU! Featured

1okvanapred

Odbojkašice Valjeva su ubedljivim trijumfom u derbiju sa Ljižankama 3:0 (25:20, 25:17, 25:17) praktično overile povratak iz Prve B u Prvu ligu Srbije.

Pred utakmicu značaj utakmice, i odluka o drugom mestu, učinio je svoje. Osećala se nevoza i trema kod obe ekipe. Ljižanke su do polovine prvog seta odolevale, ali kada je Valjevke “probio znoj” i ekipa se opustula kvalitet je došao do izražaja i “derbi” je izgubio draž, jer bilo je očigledno ko je bolji i ko pobeđuje.

Libero Katarina Čelić je kontrolisala prijem, Nikolina Tomić, Anđela Stojković, Anka Marija Gonzales, Milica Petović su neprobojnim blokom osujetile atake gošći, uzvraćajući silovitim kontraudarima i pored malih nepreciznosti u organizaciji napada. U drugom i trećem setu istakla se Bojana Čelić serijiom ubitačnih servisa.

Zimska prirpeme i rad u kontinuetatu su unapredili igru Valjevki, sada pod moranjem da pobede Steriju i overe povratak u Prvu ligu, gde je mesto već obezbedila ekipa Uba.

Podrška sa tribina je priča za sebe. Preko 400 prisutnih, a što posebno dolazak odbojkaša i rukometaša dva valjevska kluba. Najmlađe, polaznice školice odbojke, i pionirke su spremile specijalnu koreografiju, i fanatično navijale.

1žok dres 17

1okva2017

Još samo da neka od tri valjevske televizije prepozna svoju misiju i utisak će biti kompletan.

Ubljanke su lako stigle do trojke prootiv Milenijuma u Nišu, i sačuvale prednost od 4 boda u odnosu na sada dfrugoplisrani OK Valjevo (29). U 13. kolu na Ubljanke će ponovo u NIš, ovoga puta Studentu,a Valjevke idu na megdan Borcu u Čačak

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.