Logo
Print this page

VALJEVSKE ODBOJKAŠICE GAZE, ODBOJKAŠI "UGASILI" Featured

1okvanapredNovu pobedu ostvarile su odbojkašice Valjeva, pa je posle Spartaka sa Ibarske magistale srušen i čačanski Borac. Valjevski tim je uhvatio pobednički ritam za povratak u Prvu ligu Srbije, gde su mesto već obezbedile Ubljabke. Povrede bitnih igrača, i kvalitet rivala izbacili su OK Valjevo 014 Gorenje iz trke za plasman u elitu. 

Odbojkašice Valjeva počistile su nejaki Borac u Čačku 3:0 (25:13, 25:11, 25:16) i pod ruku sa ekipom Uba hitaju ka Prvoj ligi. Ubljanke su pobedile u Nišu fenejraša Student 3:0. UB je lider sa 34 boda, 4 više od Valjeva, a 5 od Ljiga boljeg u okršaju sa Jagodinom. U 14.kolu u Valjevo stiže Vrbas, na Ub će Ivanjičanke,a Ljižanke će u goste Steriji u Beograd.

Odbojaši VA 014 Gorenja nekompletni i pod utiskom od porazaza prptiv Subotačana u Valjevu, na gostavanju u Pančevu su glatko poraženi od d Borca iz Starčeva 0:3 (21:25, 19:25, 15:25).

Priliku je u 2. setu dobio mlađani tehničar Bojan Jevtović. Sve je prijatno iznenadio dobrom rolom, pa je za očekivati da pored Jevtovića do kraja sezone još neko iz mlađe garde uskoči vatru i pomogne iskusnijim kolegama. Trenutno na poziciji 5 sa 26 osvojenih bodovaGorenjci” čekaju narednog vikenda braću iz Kosovke Mitrovice( 30 bodova) pa je za očekivati dobru odbojku, neizvesnost i uzbuđeneja u maloj dvorani kraj Ljubostinje.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.