Logo
Print this page

ODBOJKAŠICE VALJEVA NA DVA KORAKA OD PRVE LIGE! Featured

1okvasterija2Odbojkašice Valjeva na dva koraka su od povratka u Prvu ligu. Večeras su u derbiju  sa maksimalnih 3:0 savladale u mladi sastav iz Beograda, OK Sterija. Devetim trijumfom u nizu Valjevke su došle su u priliku da samo pobedom protiv i Žablja sledeće nedelje izbore  povratak u viši rang Prvu ligu. Pobede li potom Ubljanke u Valjevu osvojiće prvo mesto u Prvoj B ligi. 

Derbi sa Beograđankma valjevski tim je odigrao na potrebnom niovu. male su i gošće svojih perioda odlične igre. Početkom drugog i tokom trećeg seta pokazale su najviše. Čak su bile blizu i  dobitka trećeg seta. Pri vođstvu Beograđanki 19:18  Bojana Čelić je preuzela servis i za tili čas je bil 24:19!  Uzvražaju goše serijom  od 4:0, ali je najiskusnija Nikolina Tomić sjajnim smečom donela ključni poen za konačni   trijumf svog tima.

Valjevo - Sterija 3:0 (25:17, 25:16, 25:23)

Valjevo, Hala sportova 15.septembar. Gledalaca: 200. Sudije: Tulimirović, Marković (Obrenovac).

ŽOK Valjevo: Tomić 9, Stojković 16, Petović 7, Gonzalez Tomašević 8, Pandeva 1, A. Živković, K. Čelić (libero), B. Čelić 9, M. Živković (libero), Mitrović, Medarević 2. Trener: Pejović.

ŽOK Sterija(Beograd): Stakić (Libero), Vesković, Cekić (libero), Surla 10, Vuković 5, Lončar 6, Miloševski 7, Tatić 2, Kokolj 3, Piperski 1, Milanov 1. Trener: Milenković.

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.