Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

OD DANAS DO NEDELJE PONOVO VRHUNSKI BOKS U VALJEVU ! Featured

1bkm radnik 5Pojedinačni šampionat Srbije u boksu od danas(17 sati) do nedelje(finale) se održava u Valjevu. Ovo je  drugi zaredom najkvalitetnija sportski događaj viđen u 2017.godini u Valjevu.

Bez ikakve dileme boks je omiljeni sport većine sportski nastrojenih Valjevaca, a i Valjevki. Potvrda je nedavno održani premijerni boks meč Regionalne lige: Metalac Lazarevac - Radnik.
Valjevo  kao grad boksa prepoznat još šezdesetih prošlog veka, u godini  juibileja, devet decenija od prvog boks meča u hotelu Sekulić 1927. godine, BK Metalac je dobio poverenje čelnika BSS da bude domaćin šampionata.

Bokseri iz svih srpskih klubova već uveliko pristižu u Valjevo.

Tačan broj učesnika šampionata biće poznat danas u podne po završetku merenja zakazanog za 9 sati u Vojvodinom salonu Granda. Prvi mečevi su u 17 sati  u hali sportova 15.septembar.

Valjevo, odnosno Metalac će pokušati sa svojim bokserima da osvoji što više titula, što neće biti ni malo lako, jer i drugi srpski klubovi dolaze u grad na Kolubari sa istim ambicijama.

U ovom trenutku poznat je broj prijavljenih članova BK Metalac: do 64 kg Lazar Stanojević i Aleksa Marković, do 69 kg Miroslav Jelisavčić i Nikola Živanović, do 75 kg Aleksa Beić i Aleksa Marković, do 91.kg Zoran Radić i Miljan Stevović,A preko 91.kg Milutin Stanković.

1bk  metalac radnik

"Danas i sutra ulaz je besplatan, a za polufinale i finale cena ulaznica je simboličnih 100 dinara" podseća pp BK Metalac Đorđe Milanoviuć.

1BKM DJOLE“Želimo da privučemo što veći broj ljubitelja sporta, boksa posebno. Raduje me što su pre 10-ak dana u Hali sportova 15.septembar viđeni brojni valjevski šampioni i majstori ringa iz bliske i dalje prošlosti. Učinićemo sve da opravdamo ukazano poverenje BSS i da budemo pravi domaćini, ovako značajne manifestacije. Očekujemo vrhunske mečeve i naravno titule šamiona i za naš Metalac.Pored izvanredne saradnje sa vlasnikom BK Lazarevac Džilom Pantelićem iz Lazarevca, posebnu zahvalnost upućujemo Gradu Valjevu što je šampionat države u boksu uvrstio u program manifestacija u čast Dana grada”,  poručio je za naš portal Đorđe Milanović.

1BKMR SAMPIONI

1BKSAMP2

1BKM DŽILE

1BKM CIMER

1BKM BOKSER

Pojedinačni šampionat Srbije u boksu od danas do nedelje 19.marta, je jedna od tri sportska događaja uvršten  u program  manifestacija u čast Dana Valjeva.

Tu su i  Juniroski košarkaki turnir Valjevo 2017 od 24. do 26.marta, a u nedelju u 19.marta  planiran je Sporstki dan. Učesnici će biti mladi valjevski sportisti.

1BKM1RUNDA

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas