Logo
Print this page

DEČICA VALJEVSKOG SENJAKA ČETVRTA U MINI MAKSI LIGI Featured

1s 2

Na završnom turniru Mini maksi lige u malom fudbalu održanom u Smederevskoj Palanci, generacije dečaka rođenih 2008, u konkurenciji devet najboljih iz proteklog dela tamičenja (učestvovalo ukupno 169 ekipa) pobedio je kruševački Napredak. Valjevski Senjak posle remija sa Kruševljanima 5:5 i jednog manje postignutog gola (Merdijanu pobedio 4:2, a Napredak 5:2) ostao bez finala, i  osvojio za poštovanje  visoko 4. mesto.

Na najmasovnijem takmičenju malih fudbalara  u Srbiji učestvovalo je 169 ekipa a mladi valjevski sastav je zbog jednog gola  propustio finalne okršaje. Valjevci su pobedili novosadsku Merdijanu 4:2, a Kruševljani 5:2,  i zahvaljujući  boljoj gol razlici su se borili i izborili za pobednički pehar.

Dečaci je vodio Đorđe Ćirković, a u meču  odluke su vodili 2:0, 4:3 i 5:4, ali im je pobeda na kraju ipak izmakli, pa remi(5:5) je doneo  Napretku umesto Senjaku,  finale sa pobednicima  iz dve preostale grupe.

U završnim mečevima Napredak je bio bolji od Dušanvca 5 4, i i Kolonije 3 1, dok je Dušanovac pobedio Koloniju 3 0, pa je sveukupni pobednik ekipa iz Kruševca. Drugo mesto je pripalo beogradskom Dušanovcu, a treće Koloniji iz Smederevske Palanke.

Malim Valjevcima ovoga puta sreća nije bila naklonjena, ali i 4. mesto u konkurenciji 169 ekipa je uspeh za poštovanje.1senjak 88 2 sp 4 m

Za Senjak su igrali: Pavle Polić i Strahinja Timotić(golmani), zatim Ognjen Obradović, Luka Bogdanović, Pera Žunjić, Nikola Terzić, dva Vuka Urošević i Kenjić, Dušan Sajić, Andrej Mijailović i Jovan Mirjanić, a vodio ih je Đorđe Ćirković.

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.