Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BERLUSKONI PRODAO FC MILAN KINEZIMA ZA 740 MILIONA EVRA Featured

1silvio bPosle 31 godine na čelu FC Milan Silvio Berluskoni danas je  potpisao ugovor sa kineskim  konzorcijumom  nakon čega je 99,93 posto vlasništva kluba prešlo u ruke novog vlasnika.

Nakon dve godine pregovora Silvio Berluskoni je prodao italijanski fudbalski klub AC Milan grupi kineskih investitora za 740 milijuna eura, pa je 99,93 posto vlasništva kluba prešlo u ruke novog vlasnika kineske kompanije "Sino-Jurop sports investnment menadžment Čangćing".

U cenu prodaje od  740 miliona evra je uključeno i oko 220 milijuna eura duga kluba.

Pregovori oko prodaje 'Rossonera' trajali su oko dve godine. Dva puta su prekidani, a sada su napokon privedeni kraju i grupa kineskih investitora okupljenih oko tajkuna Juong honga Lia preuzela je klub.

"Želim se zahvaliti gospodinu Berluskoniju i njegovom preduzeću Fininvest, ali i navijačima za strpljenje. Od danas počinjemo graditi novu budućnost," kazao je Li.

Za vreme Berluskonijeve vladavine Milan je osvojio ukupno 29 trofeja pri čemu i pet naslova evropskog prvaka. Prvu utakmicu sa novim vlasnikom Milan će odigrati ove subote protiv gradskog rivala Intera koji je, također, u rukama kineskih vlasnika.

Na čelu kineskog konzorcijuma je biznismen Jonghong Li, a predstavnici "Sino-Juropa" i "Finivesta" danas su kod notara u Milanu potpisali neophodne papire za preuzimanje kluba. Kako javljaju italijanski mediji, novi predsednik roso-nerih najverovatnije će biti desna ruka Jonhong Lija, David Han Li. Više detalja o upravi i planovima Milana biće poznato u danima koji slede.

Pažnju će, pored kineskih vlasnika, privlačiti i gradski derbi, jer se u subotu od 12.30 sastaju upravo sedmoplasirani Inter i Milan koji je na šestoj poziciji.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas