Logo
Print this page

DESETI TURNIR FK RADNIČKI ZA NAJMLAĐE ČISTA DESETKA ! Featured

1 RADNIČKI pobednici 2008U Valjevu je održan tradicionalni dečiji fudbalski turnir uz učešće dečaka, a nastupale su ekipe iz brojnih škola fudbala i klubova, predvođeni najboljim u afirmaciji mladih igrača FK Partizan.

U konkurenciji najmlađih dečaka rođeni 2008. pobedio je Partizan, i to vršnjake iz valjevkog Senjaka 5:0. Šabac je meču za treće mesto poražen od Loznice 0:1.

Kod dečaka 2006.godišta u završnici nadmetanja finale i utakmica za treće mesto su odlučene penalima. Pobednik Omladinac i Ljiga je savladao Mačvu za prvo mesto 3:2, a istim rezulatom valjevski Radnički ekipu Metalca.

1 RADNIČKI 1 2 3  2006

U okršajima najbolje 4 ekipe u konkurenciji  dečaka rođenih 2005. godine nije bilo golova, pa su medalje osvojili posle izvođenja penala ekipe: Loznice, Šapca i Senjaka, a domaćin Radnički se morao zadovoljiti 4.mestom.

1rdanicki trnir 17

Organizator FK Radnički se pobrinuo da deca tokom turnira uživaju. Imali su idalne uslove za igru na terenu na Petom puku,a prvog dana zbog kiše u hali sportova 15.septembar. Radnički već punu deceniju istrajava u afirmaciji rada sa mladima.

Za očekivati je naredni korak, a to je da tokom leta bude organizovan turnir na evropskom nivou uz učešće ekipa iz Evrope.

Efekat bi bio fanastičan!

Kroz sport bi se drastično povećala se turistička ponuda grada!

Organizatori bi  kroz kotizacije, prenićišta, ishranu, trošak dece, razne dodatne sadržaja obezbedili sredstva, da se VALJEVSKA ŠKOLa FUDBALA PODIGNE NA EVROPSKI NIVO!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.