Logo
Print this page

ZVEZDIN “UBICA” NIKOLA SREĆKOVIĆ REPREZENTATIVAC SRBIJE! Featured

1nikola sreckovicMladi fubaler superligaša Voždovca, Valjevac Nikola Srećković, strelac za “zmajeve protiv Partizana u Kupu i “ubica šampiona” Crvene zvezde pozvan je da igra za reperezentaciju Srbije  do 20 godina. Odlične igre Srećkovića nisu promakle selektoru Milanu Obradoviću i usledio je poziv afanzivacu zmajeva, već viđenog u Partizanu, iako ga ugovor za Voždovac veže do juna 2018. Srećković je nastupiti za plave u prijateljskim mečevima protiv Izraela i Grčke.

Nikola Srećković je fudbalski prohodao u Valjevu, da bi uz pomoć “Parižanina” Zorana Prokića stigao do Rada, gde je statasavao u mlađim selekcijama. Usledio je prelazak u Voždovac u julu 2015, a sezoni 2016/17. puna  afirmacija. Trenutna cena fudbalskog bisera sa Kolubare  po "cenevniku" Transfermarketa je  četvrt miliona evra.

U Voždovcu sa puno uspeha igra još jedan Valjevac, internacionalac i reprezentativac Crne Gore Nemanja Nikolić.

Iz FK Senjak su u redove zmajeve ovog proleća prešli u Voždovac četiri valjevska tinejdžera, kvartet kadeta : golman Stefan Milinković (rođen 2000. godine), godina ), i godinu dana mlađi igrači Stefan Tešić, Aleksa Jović i Nebojša Andrić.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.