Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

CSKA PREGAZIO REAL, ALI JE TEK TREĆI U STAMBOLU Featured

1cska real1

Moskovski CSKA je treći na na finalnom turniru Evrolige u Istanbulu. Krasnoarmejci su pobedili Real 94:70((23:10, 22:22, 24:24, 23:14).

Madridski Real posle gaženja u meču sa nema nema dileme,  novim šampionim Fenerom, istamburan ponovo. Sramotno za ekipu prvu pred fajnal for.

U finišu treće CSKA serijom 13:3 potvrdio dominaciju nad rivalom i više navrata u deficitu od dvadeset i više poena razlike.

Miloš Teodosić igrao je odigrao nešto manje od jedne ipo četrvtine i zabeležio sedam poena i šest asistencija. Kajl Hajns je bio najefikasniji sa 14 poena, a Aron Džekson i Nando De Kolo su ubacili po 13. Kod Reala po 11 poena postigli Jonas Mačiulis i Gustavo Ajon.

Fajnal for u Istambulu je u znaku neverovatnog obezebeđenja.

Turci ne prepuštaju ništa slučaju, i niko nije povlašćen.Svi koji su ušli u dvoranu Sinan Erden mogli su to učiniti, ali samo sa rukama podignutim iznad glave pred detaljan pretres.

Najvažnije od svega je da se navijači ponašaju gospodski.

Pirejci su imali zagrevanje na Taksimu. Istanbul je juče bio u znaku crno bele boje kao večeras Boegrad posle novih titula Partizana u vaterpolu i fudbalu. Bešiktaš je novi šampion Turske, kao i Stara dama iz Torina Juventus. Danas i večeras dominantna žuto plava boja Fenerebahčea, peva se i skandira, jednostavno samo kruna, i ništa više se traži od kralja Evrolige Željkia Obradovića. I stići će!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas