Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO, ANA, TAMARA, VASKE, ĐOLE, MATA... NAJBOLJI U SEZONI ZA NAMA ! Featured

 

1teo osmeh

I ovog 25.maja portal MOJ SVET SPORTA proglašava najznačajnija sportska ostvarenja Valjevki i Valjevaca u sezoni za nama. Košarkaški dominator Miloš Teodosić je neprikosnoven. Kod nežnijeg pola laureatkinje su reprezentativke Srbije, odbojkašica Ana Lazarević i atletičarka Tamara Salaški.  Vladimir Đokić je trener premca i u sezoni 2016/2017. Košarkaš Aleksandar Vasić je ostavio sve iza sebe na valjevskim sportskim prostorima. Matija Nastasić je persona grata valjevskog sveta sporta. Najbolji kolektivi su VŠK Sveti Nikolaj i VK Valjevo.1teo

Kapiten Srbije osvajač srebra na Olimpijskim igrama, najbolji košarkaš Evrope i moskovskog CSKA ekipe dominantne  u  VTB ligi, treće na tek završenom fajnal foru u Istanbulu, Miloš Teodosić nastavlja dominaciju. U  izboru   najznačajnijih sportskih ostvarenja u sezoni 2016/17 je bez konkurencije najbolji.

Vođa i pobednik još 20-ak dana član CSKA a posle videćemo, narednog septembra ponovo u akciji osvajanja trofeja, ovoga puta na EP u Turskoj.

Vladimir Đokić najbolji trener Košarkaške lige Srbije, doveo je KK Vršac do prvog mesta.

1 V DJOKIC 2

Svojim studioznim radom, istančanim osećajem za vođenje utakmica, i velemajstor da prepozna kvalitet i iskoristi slabosti protivnika,  potvrđuje svoje trenersko umećem otuda i novo priznanje čelnika srpske kuće košarke. Najbolji trener KLS će narednog jula ponovo voditi mladu reprezentaciju(U 20) Srbije na EP, gde će biti u prilici da potvrdi visoke domete u svom radu, i demonstrira ponovo retko viđene manire košarkaškog pobednika i džentlmena. Đokić je sa generacijom košarkaša rođenih 1995.godine u Italiji bio prvak Evrope, a sada će sa momcima rođenim 1997/98, Penom, Marinkovićem, Radanovim, Glišićem... jurišati na novi evropski trofej.

1ANA KUP00

 Ana Lazarević, osvajač duple krune i najbolji igrač Olimpijakosa,  finalistkinja Čelendž kupa, je u konkurenciji sportskih valjevskih princeza je bez premca sa Tamarom Salaški članicom AK Crvena zvezda, učesnicom Olimpijskih igara u Riju i šampionkom Srbije na 400 metara.

1tamara sNajbolje Tamara i Ana su imale žestoku konkurenciju i tandemu “Francuskinja” Ljilji Ranković vicešampionki sa Le Kaneom, i Tanji Grbić dirigentom Kana, trećeplasiranog tima u šampionatu.

Bez premca u valjevskog sveta sporta u sezoni za nama je plejmejker u Košarkaškoj ligi Srbije Aleksandar Vasić, alfa i omega Metalca. Vasić je po broju indeksnih poena četvrti na  listi najuspešnijih igrača KLS.1 vasic a

Prvi asistent lige i konačno u svom klubi u na na svom mestu "pilotirao" je Sa Markom Jošilom i uz podršku Brane Đukanovića, Marka Dujkovića i Đukana Đukanovića je bio ključ svih 11 pobeda prezaduženog kluba, još uvek bez položenih računa odgovornih za nagomilana dugovanja, ali i dalje na grbači Valjevki i Valjevaca sada samo u iznosu od 10 miliona dinara.

Za najboljeg sportistu sa valjevskih prostora je najveći konkurent Vasiću je bio rvač Marko Jovanović, pokretač svih akcija u RK Mladost, kao i i već duže vreme najbolji fudbaler koji igra u Valjevu Miloš Rašević.

Persona grata valjevskog sveta sporta je fudbaler Valjeva najvišeg dometa svih vremena Matija Nastasić reprezentativac Srbije i nezamenljivi član bundesligaša Šalkea iz Gelzenkirhena. Matija igra u reprezentativnoj formi, a gestom dobre volje i ljudskosti bez granica, ovaj mladi čovek je potvrdio vrednosti čoveka sa dušom i srcem. Darovao je sa svojom porodicom 100.000 evra preko potrebnih za za kompletno renoviranje dela Regionalne bolnice u kome se leči najmlađi pacijenti.1matija nastasic

Priznanje namenjeno najboljem kolektivu dele šampion države u šahu i učesnik Lige šampiona u Novom Sadu VŠK Sveti Nikolaj i VK Valjevo Gorenje šampion Prve lige i petoplasirana ekipa tek završenog nacionalnog šampionata Srbije u vaterpolu.

Priznanje “zvezde u usponu pripada Nikoli Srećkoviću fudbaleru Voždovca, i mladom reprezentativcu Srbije, momku koji je golom postignutim protiv Crvene zvezde odlučio šampiona Srbije u fudbalu

.1nikola srećković

U ženskoj konkurenciji “zvezda u usponu je plivačica Anđelija Damnjanović (PK Valis).

Najbolji mali šampioni su Marko Čačić(ORK Metalac) Bojan Jevtović, Miloš Marković( OK VA 014 Gorenje).

1misko i gala copy

Priznanja “cvetić sveta sporta” pripadaju biciklistima Gali i Miloradu Ratkoviću), bokseru Miroslavu Ivanoviću, karatistima Nikolini Đurić, Milici Ilić i Urošu Milašinoviću,Andrei Krstić plivačicama Milici Ristić i Tijania Todorčević, odbojkašici Ivani Jerinić, rvačima Bojanu Đurđeviću, Iliji Lazareviću i Strahinji Đermanoviću, atletičarima Tamaria Panić, Emiliji Obradović i Matiji Milovanoviću, odbojkašici Ivani Jerinić.

Otkrovenje sezone je OK Valjevo 014 Gorenje, u većem delu prvenstva(do povreda ključnih igrača) u konkurenciji za plasman u elitu, i što je daleko važnije, sve prepoznatljiviji klub u radu sa mladima.

Sportski radnik godine je  dr Zoran Jokić predsednik VK Valjevo, najzaslužniji za permanentno uzdizanje sada po rangu i uspesima prvog vaterpolo kluba grada. Dr Jokić je u foto finišu pretekao Đorđa Milanovića istrajnog u ponovnom vraćanju boksa u Valjevo, zaslužnog za promociju boksa i pojedinačni šampionat Srbije u našem gradu, a pre svega “dolazak” Regionalne lige u Valjevo.

“Ljubav, nada, sreća i radost” priznanje za rad sa mladima ravnopravno dele  Škola fudbala Senjak, Plivački klub Valis, Karate klub Zvezda, Karate klubu 014, Košarkaški klub Student i pedagozi OŠ Sestre Ilić istrajni u obuci svojih učenika neplivača, i afirmaciji sportskih vrednosti među decom.

Za prepoznavanje društveno korisnog delovanja priznanje pokrovitelj sezone u svetu sporta je podelio trio: HK Krušik, Valjevska pivara i Gorenje iz Velenja.

Najveći potrošač narodnih para je ponovo promašaj sezone. Centar troška FK Budućnost Krušik 2014 sa potvrđenom postavom neznalica i luzera, još uvek nedodirljivih miljenika sada sve manjeg  dela valjevske vlasti je ponovo “prosuo sirće” i “ljubomorno” čuva" dno dna" valjevskog sporta.

I u  sezoni 2016/2017  Centar troška broj jedan je na najbesmiselniji način arčio ogroman narodni novac. Može mu  se kako hoće, ali ne i dokle hoće.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas