Logo
Print this page

METALAC ZAVRŠAVA PREDLETNJU MINI TURNEJU U SLOVENIJI Featured

1kopar1

Putovanje, kartkotrajna turneija  i nastup Metalca u Sloveniji završava se danas odmorom u bratskom Kopru. Metalac je sinoć izgubio od novog prvoligaša Ilirije 92:94, i preksinoć je pobedi  drugu ekipu Kopra, inače trećeligaša 83:63. Metalac se sutra vraća u Valjevo.

Na dan polaska u utorak najzaslužnijem za Odlazak u Sloveniju treneru Mihailu Počeku je pozlilo u putu. Primljen je u bolnicu u Velikoj Gradiški. Vrunska medicinsku nega doprinela je da se juče pridruži ekipi i vodi je u meču sa Ilirijom.

U prvom meču 7. juna Metalac je pobedio drugi tim Kopra 83:63, a sinoć je izgubio od Ilirije novog člana Prve lige Slovenije 92:94.

Valjevski tim su na terenu predvodili najbolji igrač u protekloj sezoni Aleksandar r Vasić i kapiten Đukan Đukanović.

U sloveniji su igrali i Lazarevčani ćetvorka Simić i Momčilović (kapiten Tamiša u prošloj sezoni) Turbić iz Bačke Topole, Stević i Đekić iz Kraljeva, Čolović iz Batočine,  te bivši Studentov junior Davidović, i najmlađi juniori Jelić i Milutinović.

Metalac će kako stavri stoje u narednoj sezoni značajno promeniti tim, i vrlo je izvesno je da će Brana Đukanović, Dujković, Jankovića,Ostojić, Hukić i Radivojević karijeru nastaviti u drugim sredinama.

Svi danas tvrde pazar i čekaju avgustovski prelazni rok.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.