Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKA PIVARA PREPOZNAJE POŠTUJE I NAGRAĐUJE ISTINSKE VREDNOSTI Featured

1 vpValjevska pivara kolektiv za ponos traje već 157 godina, a od 2012. i  reorganizacije preduzeća nakon izbegnutog gašenje posle neuspele privatizacije i stečaja je vraćena i život. Danas radi bolje nego ikad. U proteklih pet godina   zaposleni(danas ih je 197) su  povećali  rast proizvodnje od 26 odsto, a prosečna zarada je porasla za 50 odsto i iznosi 44.000 dinara.

Valjevska pivara kao jedina državna pivara podiže  kvalitet piva, i drugih proizvoda, i širi  lepezu svoje ponude. Težnja je da Valjevsko pivo bude prisutno na svim kontinentima, a nova isporuka je uoči Vodovdana krenula put Amerike sve govori.

Na dan slave Trećih trojica uručene su jubilarne nagrade zaposlenima sa 10, 20 i 30 godina radnog staža, ukupno 18 radnika je nagrađeno od kojih su 15 sa 30 godina radnog staža.1 va pivara nagrađeni pivarci

Iskazivanje društvene odgovornosti  valjevskih pivara je posebna priča. Sport i mladi takođe imaju svoje posebno mesto u svim akcijama Valjevske pivare. Prošle godine je ustanovljena praksa nagrađivanja najboljih učenika i ustanova.

Na svečanosti u Valjevskoj pivari su pred Vidovdan lapo top računarima nagrađeni najbolji valjevski srednjoškolci a vredna donacija je  uručena predstavnuici Moderne galerije Ljuba Popović.

1va piv nagrade 17Nagrađeni su: Ivana Grujičić, maturant smera poljoprivredni tehničar, nosilac Vukove diplome, ove  školske godine nosilac specijalne diplome za izuzetno zalaganje u radu Učeničkog parlamenta.

Iz Ekonomske škole nagrada je pripala Nedi Vesić, učenici trećeg razred smera turistički tehničar, redovnom učesnike Književne olimpijade i i osvajaču priznanja  na republičkim takmičenjama iz matematike, kandidatkinji je za učenika generacije u narednoj školskoj godini.

Iz Tehničke škole „MIlica Pavlović Dara“ nagrada je pripala Filipu Đurđeviću, administratoru računarskih mreža, budućem studentu Elektrotehničkog fakultetu u Beogradu.

Nataša Andrić je učenik generacije u Medicinskoj „Dr Miša Pantić“, a iz Valjevske gimnazije je majmlađi nagrađeni Savo Cvijetić  odličan učenik prvog razreda - odeljenje za obdarene u matematici, učesnik na takmičenjima iz matematike, fizike, informatike, srpskih olimpijada, a trenutno sa još tri učenika Valjevske gimnazije akter međunarodnog "Kupa Matematičke gimnazije".

Ovogodišnji niz laureata završava Nikola Todorović iz Muzičke škole Živorad Grbić“.   učenik generacije sa najboljim maturskim radom, dobitnik Vukove diplome i jedan od najuspešnijih učenika u istoriji škole, osvojač brojnih nagrada na međunarodnim i republičkim takmičenjima mladih pijanista, kamerne muzike, solfeđa i harmonije. Najvrednije nagrade osvojio je u ovoj školskoj godini: prvu nagradu i zvanje pobednika kategorije na Republičkom takmičenju u Beogradu, kao i prvu nagradu i titulu pobednika kategorije na međunarodnom takmičenju pijanista „Sirmium Music Fest“ u Sremskoj Mitrovici.

Vredna donacija od 200.000 dinara pripala je Modernoj galeriji „Ljuba“. Kulturni simbol grada Valjeva posle smrti svog osnivača slikara, akademika Ljube Popovića je posetilo više od 10.000 ljudi da bi videlo izložbu velikog umetnika. U Modernoj galeriji je u pripremi je izložba legendarnog slikara Mediale Dade Đurića i druge brojne aktivnosti, i stoga je i stigla podrška Valjevske pivare.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas