Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IGRE SU ZAKON: "KAKO JE DOBRO VIDJETI TE OPET" Featured

 1d

Pod sloganom Igre su zakon" danas počinje veliko finale Sportskih igara mladih u Splitu. Oko  1.000 učesnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, i Srbije( valjda će im  se uskoro pridružiti i vršnjaci iz preostale tri eks YU republike: Slovenije, Makedonije i Crne Gore, će se  nadmetati u 10 sportskih diciplina od 19. do 21. avgusta u najvećem centru sporta Dalmacije.

1iz

Svidelo se to nekom ili ne dobri duh starih dobrih vremena, posredstvom  najvećih ambasadora, dece, se  vraća na prostore eks SFR Jugoslavije.

Valjevo ima priliku ali još uvek nikako da prepozna efekat ponude stare već dve godine,  i organizuje maniafestaciju u samo  pet sportova: fudbalu, košarci, rukometu, odbojci i vaterpolu, za uzrast od do do 14 godina.

Valjevo umesto manifestacije na najvišem niovu za mlade sa  nemerljivom dobiti za sport radi protiv mladih svog grada.  Za  vlast koja se pita  za sve u gradu i dalje su najvažniji nedodriljivi Centri troška u rukama dvojice za sada   jačih od dece svih svih Valjevki Valjevaca.

D.Đ i M.M. bezobzirno troše tuđ novac, i  rade isključivo protiv interesa valjevske dece, što je u bezbroj navrata ukazivano. Do danas vlast ćuti i ne prikida  besmileno bacanje novca, na nešto što je u suštini samo trošak bez ikakvog smisla i efekta za valjevsku decu usmerenu na sport. odnosno košarku i fudbal!

 Mladi sportisti devojčice i dečaci raznih uzrasnih kategorija iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske boriće se za naslove najboljih danas i sutra u Splitu na završnoj Međudržavnoj smotri .1hr

Takmičenja startuju danas (od subote) u 8.30.

Medalje će doboti svi akteri manifestacije. Na programu je takmičenje u malom fudbalu, odbojci, odbojci na pesku, basketu tri na tri, igri nizmeđu dve vatre, stonom tenisu, šahu, rukometu, atletici i tenisu.

1ig

Srpski sportisti stigli su u Split u četvrtak kasno uveče. Posle sastanaka sa koordinatorima, u petak su su dečaci i devojčice prošetali splistkom rivom,a potom se rashladili na splitskim plažama i proveli dan u druženju. Predsednik Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović je dočekala   naše takmičare.

“ Za nas su svi učesnici pobednici što je i najvažniji detalj Igara. Naravno lepo je i osvajati najsajnija odličja, a pred nama su dani  druženja i takmičenja. Spektakl sledi na kraju na dodeli medalja na splitskoj Rivi u ponedeljak uveče!" istakla je Ivana Jovanović.

Valjevo  ima svog predstavnika odbojkašice valjevske Srbijanke najbolje u Srbiji.

1os

Jana Stevanović, Anđela Lakićević, Anđela Matković, Ivana Jerinić, Marija Doksas, Violeta Plavšić, Jelena Mašić, Katarina Simić, Andrea Radosavljević, Dorotea Čvorić, Anđela Savić, Jelena Novokmet boriće danas sa najboljom selekcijom BiH u dvorani sporstkog centra u Poljudu..

Novac za manifestaciju Sportskih igara mladih obezebeđen je iz Evropskih fondova namenjen mladima.

Šta reći nego zapevati onu staru dobro znanu, neljudskošću i zlom proterenu, a zahvaljujući opet  ljuidma, gle čuda joših  ima : "Kako je dobro vidjeti te opet"

Dobra stara vremena kucaju  na vrata stare Juge, povratila se i na ovaj način, ma šta ko mislio i rekao, jer "IGRE SU ZAKON"!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas