Menu

zaglavlje

LJUBAV SRBA I MRŽNJA HRVATA NEMAJU GRANICE...

LJUBAV SRBA I MRŽNJA HRVATA NEMAJU …

Osta za nama najbolje o...

I BEZ VALJEVA MAŠA CVETKOVIĆ RASTE U CVET SRPSKOG PLIVANJA

I BEZ VALJEVA MAŠA CVETKOVIĆ RASTE …

  Valjevka Maša Cve...

FRANCUSKA, HRVATSKA I NARAVNO NOLEEEE!

FRANCUSKA, HRVATSKA I NARAVNO NOLEE…

Veliki Konfućuje je rek...

MIONICA DOSANJALA SVOJ SAN, IMA HRAM SPORTA

MIONICA DOSANJALA SVOJ SAN, IMA HRA…

  Mionica je dosanj...

BORA RADOJIČIĆ OD VEČERAS PREDSEDNIK FK  KRUŠIK BUDUĆNOST

BORA RADOJIČIĆ OD VEČERAS PREDSEDNI…

Diplomirani ekonomista,...

WC ZA ŠTETOČINE NA KRUŠIKU RADI OD 18,00

WC ZA ŠTETOČINE NA KRUŠIKU RADI OD …

Društvo na čelu sa fudb...

STOJANAC POBEDIO I U "MONCI" AVAKO JE LIDER!

STOJANAC POBEDIO I U "MONCI…

  Debitant Matija S...

VALJEVAC VESELIĆ  VICEŠAMPION PLANETE

VALJEVAC VESELIĆ VICEŠAMPION PLANE…

Valjevac Ivan tuta - Ve...

MATIJA STOJANAC DRUGI U KLASI NA RELIJU U MiONiCI

MATIJA STOJANAC DRUGI U KLASI NA RE…

foto Ana Perić Loši vre...

IN MEMORIAM RAJKO BORISAVLJEVIĆ(1952-2018)

IN MEMORIAM RAJKO BORISAVLJEVIĆ(195…

U Valjevu se ovog Ivanj...

Prev Next

NEIMARI VALJEVSKOG VODOVODA UDARNIČKI RUŠE REKORDE U 2017! Featured

  VOD VA 77

Malo koje valjevsko Javno preduzeće se može pohvaliti radnim pobedama kao Valjevski Vodovod.

U 2017. godini neimari Vodovoda su ugradili i rekonstruisali već 9,5 kilometara vodovodne mreže u gradskom jezgru, a plan je da do kraja godine „dobace“ još najmanje 2-3 kilometra nove vodovodne mreže.

U 2107. Vodovod je uspešno rekonstruisao i zamenio staru vodovodnu mrežu u Pantićevoj, na delu od Radničke do Vuka Karadžića, u Radničkoj od majora Ilića do Pantićeve. Urađen je i krak mreže u ulici Save Vujanovića. Takođe su upešno izvedeni radovi u  Resavskoj, na Poparskom putu, Kotešanskoj, Gornjačkoj,u Dragojlovićima i konačno na Divčibarama.

Protekle nedelje je započeta rekonstrukcija dela Dušanove od Pantićeve do Karđorđeve u dužini od 150metara. Predhodno je završena deonica od 250 metara od Pantićeve do bulevara Vladike Nikolaja. Rok za realizaciju radova započetih u spetemebru u Dušanovoj je 9..oktobar!

Za nesalomive majstore iz Vodovoda nemoguča misija ne postoji, pa ne čudi da su u 2017. ostvarili veći učinak nego u predhopdne četiri godine !

U 2017. radilo  se za primer svima u Srbiji, udarnički, svaki dan od jutra do mraka, naravno subotom i nedeljom, istim tempom na +40C i više, ali i na "nuli" i nižoj temparaturi vazduha.

Saradnja građana sa ekipama iz Vodovoda je za primer ljudska i domaćinska, jer prepoznat je napor i rad kakav se danas retko može sresti!

Vodovodna mreža je u gradu postavljena pre pola veka, i rekonstrukcija je od nemerljivog značaja za građane ovog dela grada u prilici da kao niko u Srbiji konačno piju zdravu i po svim parametrima hemijski ispravnu i čistu vodu.

Ukupna vrednost svih radova je 45 miliona dinara.

Ukoliko sledeće godine bude urađena rekonstrukcija vodovodne mreže u Pop Lukinoj i ulica Vuka Karadžića, što je u planu, uže gradsko jezgro neće više imati nikakvih problema sa vodom, poruka je neimara valjevskog Vodovoda, posle u prvih 9 meseci 2017, otklonjneih 599 kvarova navodovodnoj mreži, i urađena 162 nova priključka.

Posle Dušanove u Vodovodu planiraju završetak radova u ulici Sime Pandurovića i na  vodovodu u Jasenici. U  Donjoj Grabovici se samo čekaju uslovi EPS-a za priključenje crpne stanice na elektro mrežu. U planu su i radovi u ulici Mirka Obradovića.

Radni uspesi i odricanje zaposlenih bez granica, su doprineli su da JP Vodovod dug za električnu energiju sa 125 smanji na 54 miliona dinara. U međuvremenu nabavljen je putarski kamioni oprema za poluautomatsko  doziranje polielektrolita.

NOVI UGOVORI

Pored rekonstrukcije vodovodne mreže urađenje su dve crpne stanice u Rađevom selu, jedna u Jasenici i Donjoj Grabovici. Potpisan je ugovor između Seteka Ministarstva građevine, Vodovoda i Elektrovolta o rekonstrkciji crpnih stanica  Janko Janković  i Bair, od izuzetnog značaja za Grad Valjevo!

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas