Menu

zaglavlje

UMESTO U PARTIZAN ILI U VALJEVO ĐORĐE LAZIĆ IDE U LUČANE

UMESTO U PARTIZAN ILI U VALJEVO ĐOR…

Valjevski fudbalski int...

ZLATIBORSKA OPOMENA NA KVADRAT !

ZLATIBORSKA OPOMENA NA KVADRAT !

foto Marko Dozet Po tr...

NEUSPELI“DESANT” NA DIVCE ZA POVRATAK U BOLJI ŽIVOT AERO KLUBA VALJEVO!

NEUSPELI“DESANT” NA DIVCE ZA POVRAT…

 Uzurpacija „grupa g...

REFERENDUM I PRIVATIZACIJA  SPAS ZA SPORT I VALJEVSKU DECU!

REFERENDUM I PRIVATIZACIJA SPAS ZA…

 Stigla nam je 201...

JUČE NIKADA NE MOŽE BITI SUTRA!

JUČE NIKADA NE MOŽE BITI SUTRA!

 Juče nas vuče za ru...

SREĆNA NAM NOVA 2018. GODINA!

SREĆNA NAM NOVA 2018. GODINA!

Svima što nas pratite, ...

VALJEVSKI TANDEM "VASĐUK" ZA KUP "RADIVOJA KORAĆA"

VALJEVSKI TANDEM "VASĐUK"…

  FOTO NINKO ANDRIĆ...

USPELA REVIJA U ZVORNIKU, METALAC I BEZ MIKULIĆA VEČERAS

USPELA REVIJA U ZVORNIKU, METALAC I…

U Zvorniku je održan 21...

Prev Next

ISKRENE ČESTITKE NA USPESIMA U 2017. GODINI ZAPOSLENIMA, GRAĐANIMA VALJEVA I SRBIJE. SREĆNA NOVA 2018. I BOŽIĆNI PRAZNICI! HK Krušik a.d.

VESELO, ZDRAVO, ČISTO I NARAVNO SREĆNO U 2018. VAŠ JKP VIDRAK VALJEVO

ŽIVOT JE VODA! SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI! VAŠ JKP VODOVOD VALJEVO

"VALJEVSKO" ZA RADOST I SREĆU U 2018! VALJEVSKA PIVARA VAM ČESTITA NOVU GODINU I BOŽIĆ!

NEIMARI VALJEVSKOG VODOVODA UDARNIČKI RUŠE REKORDE U 2017! Featured

  VOD VA 77

Malo koje valjevsko Javno preduzeće se može pohvaliti radnim pobedama kao Valjevski Vodovod.

U 2017. godini neimari Vodovoda su ugradili i rekonstruisali već 9,5 kilometara vodovodne mreže u gradskom jezgru, a plan je da do kraja godine „dobace“ još najmanje 2-3 kilometra nove vodovodne mreže.

U 2107. Vodovod je uspešno rekonstruisao i zamenio staru vodovodnu mrežu u Pantićevoj, na delu od Radničke do Vuka Karadžića, u Radničkoj od majora Ilića do Pantićeve. Urađen je i krak mreže u ulici Save Vujanovića. Takođe su upešno izvedeni radovi u  Resavskoj, na Poparskom putu, Kotešanskoj, Gornjačkoj,u Dragojlovićima i konačno na Divčibarama.

Protekle nedelje je započeta rekonstrukcija dela Dušanove od Pantićeve do Karđorđeve u dužini od 150metara. Predhodno je završena deonica od 250 metara od Pantićeve do bulevara Vladike Nikolaja. Rok za realizaciju radova započetih u spetemebru u Dušanovoj je 9..oktobar!

Za nesalomive majstore iz Vodovoda nemoguča misija ne postoji, pa ne čudi da su u 2017. ostvarili veći učinak nego u predhopdne četiri godine !

U 2017. radilo  se za primer svima u Srbiji, udarnički, svaki dan od jutra do mraka, naravno subotom i nedeljom, istim tempom na +40C i više, ali i na "nuli" i nižoj temparaturi vazduha.

Saradnja građana sa ekipama iz Vodovoda je za primer ljudska i domaćinska, jer prepoznat je napor i rad kakav se danas retko može sresti!

Vodovodna mreža je u gradu postavljena pre pola veka, i rekonstrukcija je od nemerljivog značaja za građane ovog dela grada u prilici da kao niko u Srbiji konačno piju zdravu i po svim parametrima hemijski ispravnu i čistu vodu.

Ukupna vrednost svih radova je 45 miliona dinara.

Ukoliko sledeće godine bude urađena rekonstrukcija vodovodne mreže u Pop Lukinoj i ulica Vuka Karadžića, što je u planu, uže gradsko jezgro neće više imati nikakvih problema sa vodom, poruka je neimara valjevskog Vodovoda, posle u prvih 9 meseci 2017, otklonjneih 599 kvarova navodovodnoj mreži, i urađena 162 nova priključka.

Posle Dušanove u Vodovodu planiraju završetak radova u ulici Sime Pandurovića i na  vodovodu u Jasenici. U  Donjoj Grabovici se samo čekaju uslovi EPS-a za priključenje crpne stanice na elektro mrežu. U planu su i radovi u ulici Mirka Obradovića.

Radni uspesi i odricanje zaposlenih bez granica, su doprineli su da JP Vodovod dug za električnu energiju sa 125 smanji na 54 miliona dinara. U međuvremenu nabavljen je putarski kamioni oprema za poluautomatsko  doziranje polielektrolita.

NOVI UGOVORI

Pored rekonstrukcije vodovodne mreže urađenje su dve crpne stanice u Rađevom selu, jedna u Jasenici i Donjoj Grabovici. Potpisan je ugovor između Seteka Ministarstva građevine, Vodovoda i Elektrovolta o rekonstrkciji crpnih stanica  Janko Janković  i Bair, od izuzetnog značaja za Grad Valjevo!

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas