Menu

zaglavlje

UMESTO U PARTIZAN ILI U VALJEVO ĐORĐE LAZIĆ IDE U LUČANE

UMESTO U PARTIZAN ILI U VALJEVO ĐOR…

Valjevski fudbalski int...

ZLATIBORSKA OPOMENA NA KVADRAT !

ZLATIBORSKA OPOMENA NA KVADRAT !

foto Marko Dozet Po tr...

NEUSPELI“DESANT” NA DIVCE ZA POVRATAK U BOLJI ŽIVOT AERO KLUBA VALJEVO!

NEUSPELI“DESANT” NA DIVCE ZA POVRAT…

 Uzurpacija „grupa g...

REFERENDUM I PRIVATIZACIJA  SPAS ZA SPORT I VALJEVSKU DECU!

REFERENDUM I PRIVATIZACIJA SPAS ZA…

 Stigla nam je 201...

JUČE NIKADA NE MOŽE BITI SUTRA!

JUČE NIKADA NE MOŽE BITI SUTRA!

 Juče nas vuče za ru...

SREĆNA NAM NOVA 2018. GODINA!

SREĆNA NAM NOVA 2018. GODINA!

Svima što nas pratite, ...

VALJEVSKI TANDEM "VASĐUK" ZA KUP "RADIVOJA KORAĆA"

VALJEVSKI TANDEM "VASĐUK"…

  FOTO NINKO ANDRIĆ...

USPELA REVIJA U ZVORNIKU, METALAC I BEZ MIKULIĆA VEČERAS

USPELA REVIJA U ZVORNIKU, METALAC I…

U Zvorniku je održan 21...

Prev Next

ISKRENE ČESTITKE NA USPESIMA U 2017. GODINI ZAPOSLENIMA, GRAĐANIMA VALJEVA I SRBIJE. SREĆNA NOVA 2018. I BOŽIĆNI PRAZNICI! HK Krušik a.d.

VESELO, ZDRAVO, ČISTO I NARAVNO SREĆNO U 2018. VAŠ JKP VIDRAK VALJEVO

ŽIVOT JE VODA! SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI! VAŠ JKP VODOVOD VALJEVO

"VALJEVSKO" ZA RADOST I SREĆU U 2018! VALJEVSKA PIVARA VAM ČESTITA NOVU GODINU I BOŽIĆ!

ODNOS KSS I KLS DESEGAO NIVO DVA JARCA NA BRVNU! Featured

 

Dva jarcafoto:http://decijisnovi.com/prica-2

Posle jučerašnjeg sastanka u Srpskoj kući košarke u Beogradu čelnika saveza i tri nova člana ABA 2 lige: KK Borac iz Čačka, KK Dinamik BG iz Beograda i KK Vršac iz Vršca, klubovi će se do danas u podne izjasniti da li će igrati pored ABA 1 i Prvu srpsku ligu. Stav klubova je da ne igraju a podrška su dobili i od KLS!?

Odnos čelnika srpskog saveza i kolega iz KLS dosegao je nivo dva jarca na brvnu, iako se dobro zna ko kosi a ko vodu nosi!

Upravni odbora KSS insistira na i zakonskim propisima i ukazuje na posledice ako e novi članovi ABA 2lige  budu ignorisali  odluku UO KSS, proisteklu na osnovu normativnih akata KSS,  Statuta KSS i Zakona o sportu Republike Srbije.

Kulminacija lošeg odnoda je da su članovi KLS podržali tri kluba da ne igraju “Prvu Srpsku ligu!

U Sazonovoj 83 juče klubovima je predočena odluka UO KSS, doneta 24.08.2017. godine, i obaveza da igraju  u Prvoj muškoj ligi Srbije (KLS) u sezoni 2017/2018, a na osnovu plasmana ostvarenog u prethodnoj sezoni i početnih tabela.

Predhodno je na sastanku klubova Košarkaške lige Srbije (KLS) jednoglasno  potvrđena već doneta odluka o tome da članovi Druge ABA lige Borac iz Čačka, beogradski Dinamic i Vršac ne moraju da igraju u KLS ali će biti učesnici Superlige Srbije u utakmicama koje odlučuju o državnom prvaku kao i o ekipama koje će u sezoni 2018/19. učestvovali u ABA i ABA 2 ligi kaopredstavnici Srbije.

Čačani, Beograđani i Vrščani bili su izričiti u stavu da ne igraju u KLS, a podržali su ih i predstavnici ostalih kubova.

Upravnom odboru KSS, koji je zatražio da  tri kluba igraju i KLS, a u slučaju neprihvatanje te odluke zapretio povlačenjem saglasnosti za igranje u ABA 2 ligi, njihovim isključenjem iz KSS, odnosno vraćanje  KLS pod okrilje KSS, ponuđen je novi sastanak da se reši “problem”.

KSS posle sastanka klubova KLS pre četiri dana “mudro ćuti” !

KLS trenutno ima 11 klubova, jer je Vladimir Đokić sa Vršcem počistio sve rivale u Laktašima u kvalifikacionim okršajima i doneo Vrščačnima viši rang A2 ABA ligu.Bude li para KLS će igrati Smederevo, u suprotnom klub samo klub sa novcem!?.

KLS startuje 14. oktobra a rival  Metalca bi trebalo da bude jedan od favorita iako tek “uskočio” u ligu Zlatibor u Čajetini.

Posla za čelnike KSS i KLS preko glave nema dileme, posle danas nove potvde u podne Borca, Dinamika i Vršca da im ne pada na pamet da igraju KLS!

Napredak iz Kruševca je istupio iz KLS, pa se vratio Radnički z Kragujevca. Da li će 12 član biti Smederevo, u prošloj sezoni pretposlednju u KLS, ili će se tražiti biti nešto treće, peto, ili sedmo rešenje,  biće poznato možda i danas a najkasnije u toku sledeće nedelje!

Potvrda da su KSS i KLS “dva sveta različita” je na pretek, pa je za očekivati da  i predsednik države  reaguje i razreši “gordijev čvor” !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas