Logo
Print this page

NE SME SE VREĐATI MLADOST, RADOST, SREĆA I BUDUĆNOST GRADA VALJEVA Featured

1DN1

Dečja nedelja se obeleževa u celom svetu od prve nedelje u oktobru, a na visini zadatka u svom Gradu Valjevu su bili najmlađi njih nekoliko hiljada. Pokazuju da su već  spremni da nastave dela u ovom trenutku više od 10.000 “malo” starijh sugrađana, školaraca svih generacija na putu do svako, baš svako od njih svoju šansu života pretvori u misiju ljudskosti, mudrosti i vere, da ispune se i postanu samo jedno, čovek.1dn9

Grad Valjevo odnosno, servis građana-političari se  nisu  proslavili ni ovog oktobra. Za Dečju nedelju grad je izdvojio 200.000 dinara, čak 80.000 više nego lane!?1dn10

Samo na jučerašnjoj  manifestaciji i programu najmlađih prirpeđenom  u valjevskoj hali sportova “15.septembar”umesto na bilo kom od brojnih otvorenih sportskih terena, ili ispred Doma kulture, sa novim imenom za kulturu, bilo je više aktera svih formata nego li na bilo kojoj kulturnoj, sportskoj ili bilo kojoj drugoj sličnoj manifestaciji u ovoj godini.

1DN2

Akteri su pokazali koliko su bitan faktor svog grada. Toliko osmeha, radosti, razdraganosti, ljubavi i sreće odavno nije viđeno i u valjevskom hramu sporta, dok i proteklog leta našminkana, čeka naslednicu VALJEVSKU ARENU uvek u planu, ali sa progrešnim projektom, i bez znanja, volje i ideje kako je napraviti, preko potrebnu svim generacijama Valjevki u Valjevaca.

O zato još jednom najdobramerniji ne apel već zahtev : Vi što ste servis građana, prestanite sa davanjem nardnog novca,  ne svog, pojedinacima  podobnim  i nezamenljivi “ekspertima” u biti nadobudnim i bahatim  kriminalcima modernog doba. Novac i pažnju svog delovanja usmerite na mladost Valjeva!

1dn11

Dok se to ne desi UŽIVAJTE I zabeleženim DETALJIMA I TRENU RADOSTI MLADOSTI GRADA VALJEVA

1DN5

1dn8                                                   

1DN4

1DN3

1DN4

1dn1811dn15

1dn14

1dn12

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.