Logo
Print this page

SESVETE U VALJEVU ZA BOKSERSKI SPEKTAKL GODINE! Featured

 metalac u zgBez premca u Hrvatskoj sastav Sesveta sa moćnom ekipom stigao je večeras u Valjevo da se bori za novu pobedu u sezoni. Valjevcima se u subotu u 19 sati smeši spektakl čekan u gradu na Kolubari više od dve decenije. A da će ga biti gala veče boksa argumenata je na pretek.

Gosti iz Hrvatske su smešteni reprezentativnom objektu OMNI centra. Kako stvari stoje sa svojim brojnim sportskim salama i jedinstvenim SPA centar, OMNI kompleks je budući  dom valjevskog boksa. Đorđe Milanović sa saradnicima na valjevski mačin  demonstrirao hrrvatskoj braći gostoprimstvo,, baš tako, jer su odnosi dva kluba baš  na bratskom nivou. Sa svojim gostima iz Zagreba je najavio veče boksa za pamćenje.

Nema dileme da će se za meč Metalac Loznica - Sesvete tražiti karta više sutra na blagajni hale sportova 15.septembar.

Merenje je zakazano sutra u podne.Oba sastava će nastupiti sa najjačim osmorkama, pa će kao u Sesvetama proletos prštati na sve strane. Pravdu će deliti sudijska četvorka iz Makedonije. .

Očekivanja  brojnih ljubitelja boksa u Valjevu da domaćin zabeleži pobedu, ali iste želje su boksera iz Hrvatske.

Sutra je na programu još jedan meču Štipu. U 18 sati makedonbski sastav Pink panter će ugostiti Radnika iz Bjeljine. Meč Loznica -Slavija je registrovan službenim rezultatom 16:0 jer su Banjalučani odustali od takmičenja, što znači da će Metalac Lazarevac imati  meč manje u Valjevu do kraja sezone.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.