Menu

zaglavlje

GORENJCI SRUŠILI KLEK, NA REDU JE PARTIZAN!

GORENJCI SRUŠILI KLEK, NA REDU JE P…

Eks Superligaš Klek-Srb...

RATKOVIĆA "BANDA POHARALA" I ADA HUJU!

RATKOVIĆA "BANDA POHARALA…

Na jednoj od poslednjih...

VIKEND ZAKLJUČUJE DERBI: OK VA 014 GORENJE -KLEK

VIKEND ZAKLJUČUJE DERBI: OK VA 014 …

Vikend obeležen drugom ...

TEO ČAROLIJA VEĆ OPSEDA AMERE

TEO ČAROLIJA VEĆ OPSEDA AMERE

foto:twitter/@laclippers ...

METALAC U ČAJETINI 15.OKTOBRA TV PRENOS(ARENA)

METALAC U ČAJETINI 15.OKTOBRA TV PR…

  Pošto su obavešte...

ODBOJKAŠKI HEPENING NA OTVORENOM U VALJEVU

ODBOJKAŠKI HEPENING NA OTVORENOM U …

Dan odbojke na otvoren ...

Prev Next

SESVETAMA BOD U VALJEVU Featured

lazar stanojevic

U meču 9.kola Regionalne lige, u pet od osam predviđenih borbi,viđen je solidan boks, a Metalac Lazarevac i Sesvete su remizirali 8:8.

Lazar Stanojević i Aleksa Marković su u žestokim borbama, bili bolji Mađara Sareja i Mate  Rudana. Milutin Stanković i Nikola Živanoviću  nisu imali rivale.  Stipan Prtenjača nije došao u Valjevo, Kristian Gogić je predao meč bez borbe.

Geard Ajetović, ispade glavni krivac za izgubljen i drugi bod jer nije stao na vagu.Nikola Bukilica je izgubio odlukom sudija 2:1 od Matea Kamadine. U meču dana u perolakoj  kategorIji Ištvan Ščaka je savladao Dušana Janjića jedoglasnom odlukom sudija, mada je opšti utisak da je valjevski bokser mogao i do remija, taman za sveukupni trijumf. Pobede gostima su doneli pored Ščake i Komadine , Plantić(BB) i Luka Pratljačić bolji od Miljana Stevovića.

Nedavno proglašenom za počasnog predsedniku Regionalne lige Šapčaninu Slobodanu Petroviću Jurica Runtić je uručio priznanje.

petrovic pp

Danas je aktuelno rukovodstvo Metalca pripremilo je poklone za naslednike poslednjeg velikana valjevskog boksa Dragana Tomaševića, i Zdravka Kostića, takođe velikog majstora ringa i poput Tomaševića ljubimca valjevske publike.

Mujo Bajrović i Slobodan Lazić uručiči su poklone   deci Tomaševića, blizankinjama i sinu Nikoli i i Kostićevoj ćerci Ivani.

tomasevici ivana kostic

Meču je prisutvovalo nekoliko stotina j gledalaca. Članovi KUD Đerdan su se uoči meča predstavili  spletom igara iz Srbije.

U preostalom meču 9.kola  Radnik je u Štipu pobedio Pink pantere 14:2, a Loznica je dobila meč sa Lavijom službenim rezultazom 16:0 .

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas