Logo
Print this page

VALJEVSKA PIVARA LIDER PODUNAVSKOG REGIONA Featured

 VALJ PIVARA LIDER1

Generalnom direktoru Valjevske pivare Aleksandru Rajevcu na Dunavskom biznis forumu u Novom Sadu uručeno je novo u nizu priznanja, ovoga pta naslovljeno  "Lider održivog razvoja Podunavskog regiona".

Nagrada je dodeljena za "kontinuirani i efikasan rad sa pozitivnom tendencijom unapređenja prekogranične saradnje i poslovanja"

Novi "Certfikat"  u nizu Valjevska pivara je zavredela svojim uspešnim poslovanjem, od kada je na čelu valjevskog kolektiva Aleksandar Rajevac.

 Na ovaj način se podstiče podizanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća, imajući u vidu inovativnost, obrazovanje, kvalitet, ljudske resurse i zaštitu životne sredine.

Nagradu dodeljuju Institut evropskih regiona iz Salcburga i "Media invent" iz Novog Sada, a uručio je prof. dr Radovan Pejanović, predsednik Organizacionog odbora Dunavskog biznis foruma.

Osim Valjevske pivare, ovogodišnji laureati su: Regionalna razvojna agencija "Panonreg" Subotica, "Prvi Partizan" Užice, "MIND MG" grupacija iz Mrkonjić Grada, "Bimal" iz Brčkog, "Potens perforacija" Požega, Banka "Poštanska štedionica" Beograd, "Artos Kosjerić", "Vitinka" iz Kozluka, JKP "Naissus" Niš i Grad Zrenjanin.

v svi ns Lider odrzivog razvoja 2

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.