Logo
Print this page

RVAČI MLADOSTI I DALJE DRUGOLIGAŠI, SREBRO ZA ĐERMANOVIĆA Featured

Rvanje 1kolo 17 18Na turniru Druge lige Srbije u rvanju grčko rimskim stilom, valjevska Mladost je u hali kraj Ljubostinje pobedila obrenovački TENT sa 6:2 i osigurala opstanak.

U   sportskoj atmosferi pred punim tribinama Valjevci su se revanširali Obrenovčanima za poraz u prošloj sezoni u svom gradu. Pobede za Mladost su izborili:  Viktor Lukić (-60kg), Saša Nedeljković ( -67kg), Ilija Lazarević (-76kg), Strahinja Đermanović (-87kg), Vuk lekić (97kg) i Marko Jovanović u kategoriji do 130 kilograma. Iako su poraženi Uroš Radoičić (-72kg) i Bojan Đurđević (-82kg) su prikazali veliku borbenost i želju da pobede, ali su rivali ovoga puta za nijansu bili veštiji i  zasluženo su slavili.

Prvom pobedom valjevski rvači su stigli do sredine tabele, i osigurali drugoligaški opstanak.

Narednog vikenda rvači Mladosti nastupaju na Prvenstvu Srbije u slobodnom stilu za sve uzraste u Čačku, a poslednji turnir Druge lige na programu je 25. novembra u Somboru.

 

Uoči okršaja sa Obrenovčanima Strahinja Đermanović osvojio je peto mesto na Balkanskom prvenstvu za kadete u Murskoj Soboti (Slovenija). U meču za treće mesto kategorije do 85 kilograma u grčko-rimskom stilu poražen od Hadera iz Hrvatske. Mladi Valjevac se iz Slovenije vratio sa medaljom, pošto je u ekipnom delu takmičenja Srbija osvojila drugo mesto, a u finalu je poražena od Turske, gde je Đermanović pružio odličan otpor balkanskom šampionu Ajadinu, ali je na kraju poražen sa 6:3.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.