Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ĐUKAN BRILJIRAO, STIŽE VRANEŠ! Featured

 djdjMetalac je izgubio u Staroj Pazovi od Dunava iz Starih Banovaca sa 85:88 (27:20, 20:20, 16:29, 22:19) u 5. kolu KLS. Brljirao je Đukanović, ali su rafal trojki Nikolića,  skok u napadu centarskog tandema Zorčić- Vuković, i još po nešto  sprečili  treći uzastopni trijumf Valjevaca.Umesto beka da rastereti bar malo najopterećeniji deo tima "vođa"  odlučio, stiže Vraneš !

Đukanović je sjajno otvorio meč sa trojkama i kontrama začinjenim dodatnim poenima iz slobodnih bacanja, što mu je dodatno  podiglo samopuzdanje. Međutim standardni pad koncentracije u igri valjevskog tima imao je za posledicu besmislene greške. Međutim ludovanje neznalice Sedlara, i “mudrovanje” internacionalca Marka Jurasa, da fudbalsko saplitanje za crveni kartom u fudbalu, okarakteriše kao dalji sudija,  i simuliranje Vasića za tehničku grešku,  overili su  pobede domaćina. Pravdanje da je odluka posledica previda Sedlara da ne sudi ništa, pa u tom slučaju sledi tehnička greška,   ne pije vodu!

Metalac bi pobedio i pored 20-ak skokova u napadu domaćina, da nije bilo previše promašenih slobodnih bacanja u završnici meča.

Đukanović (27 koševa), Kaplanović (20), Mikulić(17), Krstović (11), Stramenić (4), Marojević i naravno Vasić(nije ga služio samo šut a sve ostalo je bilo besprekorno) su držali ritam igre.

Umesto adekvatne zamene za bekove, mogućnosti da makar malo dođu do daha “vođa” je odlučio da vrati po “101” eks reprezentativca Crne Gore Slavka Vraneša.

Gorostas od 230cm, ljudina na pragu 36 godine, sjajan čovek, zaljubljenik u Valjevo, nekad vrsni centar, nije u treningu. Sutra, daj bože da ne bude ključni faktor što Metalac neće imati dosadašnju tranziciju u igri, i još što šta. Faktor visine je bitan, oružje u modernoj košarci je ne od juče brzina i eksplozivnost igrača

Ljubav “vođe”prema majci Crnoj Gori nema granica!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas