Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI PLIVAČI USPEŠNI U KRAGUJEVCU Featured

 kragujevac stafetaNa međunarodnom plivačkom mitingu "Kup Kragujevca" u konkurenciji 27 klubova i 557 plivača iz Bugarske, BIH, Makedonije i Srbije, učestvovalo je 40 pliva iz Valjeva.

Najuspešniji takmičari Valisa su bili: Tijana Todorčević i Anđelija Damnjanović sa po dva prva mesta u svojim disciplinama.

Tijana je bila najbolja u disciplini 50m slobodno i 100m slobodno, dok je Anđelija osvojila dve zlatne medalje u disciplinama 50m i 100m prsno.

Vukašin Radovanović, Milica Ristić, Jana Tomašević i Maša Cvetković su u svojim disciplinama bili najbolji. Dve srebrne medalje osvojila je Milica Ristić. Do srebrne medalje, pored najviših plasmana, stigli su i Vukašin Radovanović i Jana Tomašević u disciplinama 100m leđno i 100m delfin. Marija Jevtić je bila druga na 100m slobodno, a Emilija Aćimović  na 50m prsno.
Odlična ženska štafeta Valisa u sastavu: Milica Risitć, Anđelija Damnjanović, Jana Tomašević i Tijana Todorčević je u disciplini 450m mešovito stigla do srebra.
"Nastupom na jednom od najjačih plivačkih mitinga gde je učestvovalo oko 560 plivača iz četiri zemlje i 27 klubova zauzeli smo ekipno četvrto mesto a naši plivači pored odličnih plasmana i medalja su popravili svoja najbolja vremena što je odličan pokazatelj forme kojom trenutno raspolažu. Važno nam je da istaknemo da je većina naših plivača nekoliko dana ranije učestvovala i na školskom republičkom prvenstvu, gde su Todorčević Tijana i Stefanović Simon bili treći u svojim disciplinama, a Anđelija Damnjanović, Milica Ristić i Marija Jevtić se plasirale na četvrta mesta u svojim disciplinama . Ovo je najveći uspeh osnovnih i srednjih škola na republičkim takmičenjima u sportu, i evidentan pokazatelj da su deca u Valjevu talentovana za bavljenje plivanjem ali i kvaliteta rada naših trenera ", kaže predsednik plivačkog kluba" Valis "Branislav Kovačević, sa trenerima Vladimirom Boškovićem i Nemanjom Radovićem ključni faktor uspeha valjevskih plivača.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas