Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MIHAILO POČEK VODI SELEKCIJU KLS NA MEČU SA REPUBLIKOM SRPSKOM Featured

MIHAILO POCEKMihailo Poček, član najslavnije ekipe Metalca, kada je Valjevo u eks SFRJ gledalo evropsku NBA, sada trener valjevskog Metalca, imenovan je za selektora reprezentacije Košarkaške lige Srbije(KLS) i vodiće je u tradicionalnom meču sa selekcijom Republike Srpske 27.decembra.

Poček je po povratku iz pečalbe prošle godine preuzeo Metalac u septembru “pred gašenje” završio sezonu u donjem domu KLS, da bi ove jeseni sa 8 pobeda iz 11 utakmica, doveo tim do trenutno 2. mesta u KLS,  sa realnim šansama da ekipu odvede u Super ligu.

Poček bi sa Metalcem ne budu li drugi na polovini ligaškog takmičenja, mogao i “zaobilaznim" putem da stigne na finalni turnur Kup Radivoja Koraća. Potrebno je da Metalac sutra pobedi u Liga Kupu Zemun u gostima, zatim za 7 dana Vojvodinu u Valjevu, i konačno za finale trijumfuje u Smederevskoj Palanci. Finalisti Liga Kupa obezbediće direktan plasman u na završni turnir Kupa Radivoja Korać.

Po do sada prikazanim igrama za očekivati da je Poček u selekciju KLS uvrsti trio Metalca: Vasić, Đukanović, Kaplanović. Susret dve selekcije KLS i Republike Srpske zakazan je za 27. decembar.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas