Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

UMESTO U PARTIZANU,MAČVI, ILI U VALJEVO ĐORĐE LAZIĆ U LUČANIMA!? Featured

dj l

Valjevski fudbalski internacionalac Đorđe Lazić(33) umesto da okončna karijeru u Partizanu, gde je postao fudbalsko ime, Vazura i istale štetočine ga ne žele, ili da igra za Mačvu, i "najgorem" slučaju  bude alfa i omega valjevskog fudbala, igrač, trener, predsednik direktor, posle 12 godina, se vratio da igra u Mladosti iz Lučana!

Partizan odnosno Vazura, Vučelić ... ga ne žele, jer kako bi se oprali  ako slučajno masakrirani crno beli. Prodadaše sve što vredi, a poslednji  Brazilac Everton je sklonjen  za skromnih 510.00 evra, a mogao je otići kao od šale za milionče!   ne sme da  slučajno  ugrozi  tutulu predsednikovog ljubimčeta, u koji se nemilice upumpava i baca narodni novac.

Lazić ni pod razno nije smeo da se vrati na mesto “ zločina” i

Za Partizan i dalje moraju da igraju za velike novce izabranici mendžera, preplaćene neznalice i dunsteri  poput Vulićevića, Kosovića, Jevtovića, sve goreg Jankovića..

Mačva je takođe želela Lazića, i dalje neprepoznatog u svom Valjevu od štetočina kakvih nikada u gradu na Kolubari nije bilo.  Fudbalski sport  godinama i danas bezobrazno i neodgovorno razbija i uništava vlast od vrha do dna. Valkevski medijski  telal hvali, mazi i pazi svaku vlast. a za uzvrat je uništio u svakom pogledu dva kluba Budućnost i Krušika.

Za srpske medije Lazić je u svom stilu diplomatski obrazložio povratak u Lučane.

“Izuzetno mi je drago što sam se vratio u Mladost posle 12 godina. Ovo je najzaslužniji klub za dalji tok moje karijere i zbog toga na neki način osećam odgovornost da im se ovim putem odužim i da bap u Lučanima završim svoju karijeru. Za mene je najbitnije da se fizički što bolje pripremim, a nadam se da će sve ostalo doći na svoje” poruka je Đorđa Lazića.

Punu afirmaciju Lazić je stekao u Partizanu, gde je na poziv Miodraga Ješića došao iz Lučana. Miroslav Đukić je mu pružio šansu i stigle su dve „duple krune“ sa crno-belima, i rapsodija  u večitim derbijima. Poigravanje sa Bastom i Dejanom Milovanovićem pamti se i danas. Havijer Klemente je ga zvao da igra   igra protiv Kazahstana za reprezentaciju. Igre u Partizanu i nastup u u kvalifkacijama za Ligu šampiona,a maestralne partije protiv Fenerbahčea  donele  su Laziću 2008. ugovor sa Ukrajincima. Sa puno uspehe je nosio dres  Metalurga iz Donjecka i ekipe Stala. U prethodnoj sezoni sa puno uspeha je  igrao na Egejskom moru za grčki prvoligaš Ksanti. čak je pobedio i  PAO u sred Atine!

Đorđe možda ipak ne leto dođe u valjevski fudbal, jer garnituru što vodi  FK BK 2014 će u narednih pola godine, oduvati neminovni  debakl!

Ali u junu pre Lazićevog povratka mora se dobro počisiti smeće što se taloži godinama.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas