Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"BISERI" SA SRPSKE "MARAKANE" Featured

cz cska bakljada Pored fudbala  i taktike "daću gol ako baš moram" niz bisernih događaja obeležilo je prvi zvanični fudbalski meč u Srbiji  u 2018. godini.

Evropska fudbalska unija (UEFA) uskratila je mogućnost Crvenoj zvezdi da pred meč sa  Moskovljanima  minutom ćutanja oda poštu  preminulom  glumcu Nebojši Glogovcu.

Velikom glumcu i vatrenom zvezdašu  minut ćutanja će se održati na utakmici protiv Javora u Superligi Srbije, narednog vikenda. Utakmica je počela je minutom ćutanja za poginule u padu aviona u Moskvi. Prilikom pada nedugo posle poletanja s aerodroma Domodedovo je poginulo 65 putnika i šest članova posade.

Navijača CSKA Alekseja Viktoroviča(37) izdalo je srce i  preminuo jeuoči utakmice nedočekavši meč na "Marakani". nije dočekao.

 Andrej Malosolov, koji je u Beogradu iz  ekipe "Carigrad TV", ispričao je za "Sovsport" ko je zapravo preminuli  fan CSKA;

"Aleksej Viktorovič, poznatiji kao Leha Štraus je preminuo iznenada. Aleksej nije bio huligan, već predstavnik starije ekipe navijača koji je svuda pratio CSKA", rekao je  Malosolov istakavši da je je istakao da Rusi nisu imali nikakvih problema u Beogradu, i da su im navijači Zvezde jasno stavili do znanja da su oni bratski narodi, bez obzira ko za koga navija. Ruski navijači su u Beogradu sakupili nova za transport tela preminulog Alekseja.

Sneg, kiša   i hladno vreme sprečili su da  „Marakana“ bude puna iako je zvanično  prodato 47.000 ulaznica. Na stadionu je bilo 12.000 navijača manje. Tapkaroši su "pukli" pa su Sever i Jug nuđeni  za "crvenu" a kasnije i  za "zelenu".  Mnogo važnije je da nije bilo vređanja, neumesnih parola... Delegat UEFA i specijalni posmatrači sigurno će reći svoje o organizaciju meča, bakljadi na obe strane,  petardama i topovskom udaarima tokom meča,  iz ruskog kopa. Fanovi gostuju sa braćom iz Srbije skrenuli  su pažnju pirotehničkim performansom, na početku drugog poluvremena, pa je teren  za tili  čas bio prekriven dimom. Goreo je ćošak zapadne tribine, a dim je 10 minuta okovao "Marakanu".

Vlasnik klinike "Anlave" Slobodan Ivanović rekao je da je tokom utakmice između fudbalera Crvene zvezde i CSKA iz Moskve (0:0) povređeno osam navijača.

 " Na stadionu je bilo šest ekipa klinike "Anlave". U toku utakmice je povređeno osam navijača, od toga u četvorica su završila u Kliničkom centru Srbije, dok su proestala četiri  zbrinuto na licu mesta, uz obavezu da se jave u nadležnu ustanovu radi daljeg tretmana"- rekao je agenciji Beta primarijus doktor Slobodan Ivanović.

Veći broj partzanovaca je  sa kupljenim kartama krenulo na "Marakanu", u društvu navijača bratskog CSKA. Na ulazu na stadion su zaustavljeni i sprečeni su da uđu na tribine. Čuvari reda su svim navijama CSKA tražili da pored ulaznice pokažu i ruski pasoš. Ko nije imao putnu ispravu Rusije sprečen je da uđe na stadion. Kako saznajemo "nadmudrivanje" je završeno ipak pobedom fanova crno belih, veštih da kasnije uđu na druge ulaze i pridruže se braći iz Moskve na tribini.

Ostaje zabeleženo da su navijači sa najskuplje plaćenim ulaznicama morali da vode rat sa "padobrancima" koji su "sleteli" na njihova mesta na Zapadu i Istoku.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas