Logo
Print this page

NOVE MEDALJE I REKORDI PLIVAČA VALISA Featured

dzivdzan grupna VALIS

Plivači "Valisa"su na dva međunarodna mitinga u  Beogradu  i Sremskoj Mitrovici bili na visini zadatka.

Na tradicionalnom međunarodnom mitingu za najmlađe  "Dživdžan Kupu" u organizaciji plivačkog kluba "Vračar", u konkurenciji 177 plivača iz 17 klubova, nastupilo je šest plivača Valisa: Maša Radojević, Đurđa Raković, Sofija Grujičić , Vukašin Lukić, Nemanja Erić i Ognjen Pavlović. 
Maša Radojević je bila tzrečaa   Vukašin Lukić  peti.  Svi članovi tima su popravili svoje lične rekorde i pokazali uzlazan trend rezultata.
Na međunarodnom plivačkom mitingu "Pikolo 100" u organizaciji plivačkog kluba "Sremska Mitrovica"  u konkrenciji12 klubova iz Mađarske, Hrvatske i Srbije sa ukupno 150 plivača. za  Valis su plivali : Tijana Todorčević, Anja Radojević, Maša Cvetković, Nora Damnjanović, Matija Krstić, Marko Todorčević, Nemanja Pavlović.
Najuspešnija je bila  Tijana Todorčević sa osvojene dve zlatne medalje, u disciplini 100m slobodno  i  100m prsno.  Nemanja Pavlović je u disciplini 100m prsno bio drugi. Anja Raodjević je do drugog mesta u svojoj kategoriji stigla u disciplini 100m leđno.
Dobar nastup plivača u Beogradu i S.Mitrovici je  potvrda da su spremni za  drugo kolo prvenstva Centralne Srbije  sledeće nedelje u Paraćinu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.