Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SAMO U VALJEVU 20 MILIONA MANJE VREDI OD POLA MILIONA IZ DIVACA Featured

 

1 kup ofk divci 2018 FOTO OFK DIVCI PŽ

U finalu Kupa na nivou Fudbalskog saveza Valjevo odigranom, ne u gradu na Kolubari, jer nema što fudbalu treba,  nego na  Ubu dogodila se, samo za naivne, senzacija. Zonaš OFK Divci, "težak" 500.000 dinara izdvojenih iz  budžeta grada Valjeva, je pobedio milionere (više od 20 miliona je budžet) FK KB 2014 rezultatom 2:1(1:0) dokazavši da narodna "para vrti gde burgija neće" pada pred Balaševićevom: "Džaba vam novci moji sinovci".

Gubitnici tonu sve dublje, iako  umišljaju da će  trajati do veka.

Agonija valjevskog kluba u novom milenijumu prepoznatljivom po katastrafalnim rezulatima, danas je imala novu epizodu.

Najcrnje razdoblje traje od 2012. godine. Nezabeležena turtura pojedinca, “moćnog” da ugasi “Staru damu" iz parka Pećina, sa tradicijiom naredne godine bi bilo 100 godina od osnivanja,   spremnog da daje ništavna obećanja i servira prazne priče, nikako da se završi.

U finalu Kupa FS Valjevo odigranog na veštačkog terenu na Ubu zonaš OFK Divci je savladao trećeligaša iz Valjeva 2:1, golovima, akoga bi drugog do Stefana Ilića.stefan ilic kup divci 18

Jedini gol za klub ove godine sa budžetom većom od 20 miliona dinara,i konačno igračima isključivo iz Valjeva, je postigao Pera Petrović.

Tvorac divačkog buma, preduzimljivi i uspešni beznismen Dragan Matić je primio pobednički pehar iz ruku predsednika FS Valjevo Raše Terzića, zanimljivo čoveka koji je FK Krušik 2012. podario Srpsku ligu. Matić je potvrdio i danas gde je kome mesto u rukovođenju valjevskim fdubakom.

Sa  Peđom Žunićem i prijateljima i Valjeva i Divaca  Matić je izveo čaroliju.

Sa 500.00 dinara, sredstava opredeljenih uz gradske kase klubu iz Divaca, i svojom "bandom" pobedio  je fudbalskim i i organizacionim umećem i milionere,  klub sa 40 puta većom budžetom.

OFK Divce van terena vodi Dragan Matić a na gterenu Dejan Stojanović i Mirko Stevanović dobro znana imena valjevskog fudbala.trio divci kup 2018

Tandem “vatrogasaca” sa klupe je postavio pobedničku taktiku i danas “ugasio” novi, sada prolećni projekat gubitnika nad gubitnicima.

Zanimljivo je da je predsednik poraženog kluba, u ostavci svake godine od kada predsednikuje, od juna do jula, i od novembra do januara naredne godine.

O igri viđenoj na “Matića veštaku” u najkraćem, OFK Divci su bili bolje u većem delu meča. Postigli su dva gola, i stvorili još par ozbiljnih prilika. Pobednici su pružili mogućnost rivalu da i igru uđu svi upisani u protokol(18 igrača), umesto samo tri igrača kako predviđaju pravila igre.

Ali sa 11 stratera i tri rezerve su na kraju slavili, iako je tim iz Valjeva imao inicijativu u završnici, i šansu da u dodatnih pet minuta stigne do remija i penala.

Trošiti nikad zarađeno na “projekte” unapred osuđene na propast, i uskraćivati deci kvalitetnu školu fudbala i košarke, te dovoditi po svaku cenu igrače sa strane, i još po nešto raditi,  pravilo je  parazitskih Centara troška.

To što predsednik kluba ima platu, i čašćava kurtu i murtu zaradom i do 100.000 dinara, je pravilo zaživelo u parazitu nad parazitima valjevskog sporta. I naravno, još uvek taj strašni apsurd, i po svemu sudeći kriminal,  pod milim bogom, nikoga ne dotiče.

Parazite kakvih nikada nije bilo u valjevskom sportum bolje obavešteni tvtrde, po direktivi, “odozgo” podržava deo gradske vlasti, danas u većini u Valjevu.

Družina musketara iz Divaca je danas pokazala da je “nemoguća misija” moguća, ali samo pod uslovom da su u bitku uključeni  znalci i  pobednici.

Nadobudne neznalice i gubitnici  "svoj posao rade"  isključivo iz ličnog interesa, a čak u ne kako pokušavaju da predstave, da su tu zato  što vole sport,  i žele dobro fudbalu i košarci!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas