Logo
Print this page

DOMINATORI ISPISALI ZLATNU STRANICU ISTORIJE VALJEVSKE MUŠKE ODBOJKE Featured

1ok va g 3

24.marta 2018. godine u 18,08 Valjevo je dobilo ono što nikada do sada nije imalo, muški odbojkaški tim  u najkvalitetnijem rangu u državi.

Iako tokom cele sezone bez dostojne pažnje grada, kovači uspeha nad uspesima, nisu se predavali. Igrali su u jednoj opremi. Živeli su  jedan svoj pobednički život. Nestvarnom energijom, znanjem  i kvalitetom pobednika, kao niko u gradu Valjevu, izrasli su  u dominatore valjevskog sporta.

OK VA 014 Gorenje je i pobeđivao  redom sve. Desio se se kiks protiv Starčevačana.

Večeras su odbojkaši   VA 014 Gorenje na Studentu, tribine su naravno bile ispunjenje do poslednjeg mesta, odigrali u svom stilu na najvišem nivou. Posle 19-e pobede u sezoni  burno su pozdravljeni.

Kako  nalaže red, otvoren je i ispijen  šampionski šampanjac1ok va g sls 1

Za  68 minuta savladan je Mladenovac sa 3:0 (25:19, 25:15, 25-19) !

Dva kola pre kraja OK VA 014 je obezbedio titulu u Prvoj ligi i od jeseni će igrati sa najboljima u Srbiji:  Vojvodinom, Novim Pazarom, Crvenom zvezdom, subotičkim Spartakom... možda i Partizanom domogne li se baraža i prođe li ga.

Nikola Ražnatović je vođa tima -dominator.

U  svakom trenutku kadar da ponese ekipu i preuzme teret odgovornosti na terenu, ali i da kaže istinu kad vreme i jeste, a i kada nije.

Na putu do 19 pobeda Ražnatovića su sledili: Knežević, Adamović, Vešović, Radić, Bulatović, Lalić, libero Stašević. Titulu potpisuje i trener Mirko Ristović, a u sastavu OK VA 014 su još: Lazarević, Jevtović, Đokić, Janković, Marković.

Naredne nedelje će ekspresno biti odigrana dva poslednja kola. Najpre sa  Borcem iz  Starčevu u gostima naredne srede.

Poslednjeg petka 30.marta u Hali sportova 15 septembar je zvanična promocija šampiona. Ne viđaju se  dominatori svaki dan. Valja doći i doživeti, nedoživljeno !

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.