Logo
Print this page

POSLE DRAME VALJEVKE OTKINULE BOD LIDERU! Featured

rk met zene 2 ork bgd

Posle lake pobede nad Rudarom iz Kostolca, poraza od Beograda u gostima, u meču  12. kola Prve lige Centar rukometašice Metalca su remizirale u hali sportova 15. septembar sa liderom ORK Beogard 29:29(15:13).

Drugim remijem u prolećnoj sezoni, uz četiri  poraza i šest pobeda Valjevke su su zadržali realne šanse da se bore za visok plasman.

Čvrtsa odbrana sa sigurnom Milicom Djikić, u prvom delu meča je odolovela  triju Beograđanki:  Kaitović, Todorović,  Kostrešević. Golom iz deveterca u  poslednjoj sekundi prvog poluvremena kroz blok Mirjana Obrenović je donela obećavajućih 15:13.

"Flasterisanjem" Obrenovičeve i Anje Vilotić  gošće su otupile oštricu valjevskog napada, a ponestalo je snage i koncetracije  golmanki  Milici Djikić, pa je  ORK Beograd stigao do preokreta, i tri gola prednosti.  U poslednjih tri minuta zablistala je na golu Irena Jakovljević, pa na deset sekundi pre isteka 60.minuta je samo za gol minusa.  Jelica Mijailović i Željana Milinković su  preuzele odgovornost i postigle 5 golova u završnici meča. Sa 7 igrača u igri  gošće greše i gube loptu polazeći sa centra. U poslednjoj sekundi  kapiten Metalca Jovana Cvetković svojim 10. pogotkom stavlja tačku na ludi derbi, za veliki bod crveno belih  princeza sa Kolubare.rk m zene 1 ork bgd

U 13.kolu Metalac ide u goste Mačvi u Šabac i sedma pobeda je realnost.

Rukometaši Metalca su prijatno iznenadili u Šapcu remijem sa Metaloplastikom 29:29, najavljujući posle šokantnih poraza od društva sa začelja Baska i Beograda bolje dane ovog proleća u Prvoj ligi  Centar

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.