Logo
Print this page

RUKOMETAŠICE METALCA SA POŽAREVLJANKAMA ZA DRUGO MESTO Featured

RK M LOZNICANovom pobedom  u prolećnom nizu uspeha, ZRK Metalac 2015 je savladao  Loznicu Grad u Lagatoru sa 34:28(15:11)  valjevski tim  došao u poziciju da bude li uspešniji  narednog vikenda  od Požarevljanki osvoji  drugo mesto  u Prvoj ligi Centar. 

Čvrstom odbranom i raznovrsnim i efikasnim napadom valjevski tim je znalački čuvao stečenu prednost od mahom četiti gola. Jovana Aksentijević  proglašena za igrača utakmice iako je postigla samo jedan gol. Na golu je briljiarala Milica Đikić, a Mira Obrenović je postigla čak  13 golova. Po sedam su na svoj konto upisale kapiten Jovana Cvetkovic  i  Jelica Mijailovi, Dunja Despotović je pšostigla 3, Željana Millovanović 2, i Anja Vilotić 1 gol. Kod Lozničanki Tijana Idrizović je bila najefikasnija sa 7 golova, Marica Živanović je postigla 6, Marija Andrić 5, a  Ljubica Ivanović 4 gola.

U predigri kompijskom odmeravanja snaga igrale su devojčice Loznice i Metalca rođene  2005. godine i mladje. Naravno izabranice Ljilje Novokmet su bile bolje.

Za sedam dana je uz valjevskoj hali sportova 15.septenbar derbi sa Mladim radnikom. Ko pobedi biće vicešampion Prve  lige grupa Centar.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.