Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVKE TANJA I LJILJA U DRESU KANA DANAS U 15,30 U PARIZU ZA TITULU Featured

KAN TITULA

Spektakularno finale šampionata Francuske odigraće danas u  15,30 dvorani "Pjer de Kuberten" odbojkašice Kana i Bezijea. Dve Valjevke, voljom selektora Terzića ne i reprezentativke, tehničar Tanja Krakowska i primač Ljilja Ranković su uzadnice najtrofejnijeg  kluba Francuske, osvajača Lige šampiona, a ove sezone već sa osvojenim trofejom Kupa.

LINK PRENOSA:http://www.lnv.fr/lives_LAM.html ili Federation Francaise de Volley

Tanja Krakovska ima već šampionski prsten, i francuski Kup, dok je Ljilja nisku trofeja u Srbiji, pojačala i prvim internacionalnim- Nedavno je sa svojom  sugrađankom Tanja u dresu Kana postala pobednik Kupa Francuske.

"Atmosfera u ekipi je sjajna. Juče smo peko Nice doletele u Pariz. Jutros smo trenirale, očekujemo veliku borbu i šampionski pehar. Znamo da će odbojkaško Valjevo biti uz nas. Sve vas volimo" poruka je kreatorke igre Kana Tanje Krakovske.

Ljilja Ranković deli optimizam svoje klupske drugarice, i raduje se što će imati silnu podršku iz rodnog grada.

"Spremili smo se za finale, pogledali sinoć još jednom ekipu Bezijea. Pobedili smo ih ui finalu Kupa Francuske 10.marta 3:1. Danas u Parizu nema popravnog. Možemo, hoćemo, verujemo u ovo što radimo. Osećamo eneregiju koju nam šaljete, hvala vam. Gledajte i uživajte danas sa nama u 15,30. Pobedaaa! " nema dilemu Ljilja Ranković komndant odbrane Kana.

Kan je pobedio  Bezije u finalu Kupa, a na putu do finala, posle osvojenog drugog mesta(isti broj bodova kao i Bezije, samo slabiji set količnik) u regolarnommdelu šampionata, je  u plej ofu savladao Pariz i Miluz. Drugi finalista Bezije je bio bolji od Nanta i San Rafaela  sa kojim je Tanja Krakowska, u vreme Grbić, pre dve sezone osvojila tutulu.

Finale šampionata Francuske je zakazano za 15,30 u hramu sporta dvorani Pjer de Kuberten.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas