Logo
Print this page

NISKA MEDALJA MALIH ATLETIČARA METALCA Featured

AK M KROS       -Valjevske klinceze i klinci, članovi Metalca gde kog trče stignu do medalja.

Na krosu Centralne Srbije u Šapcu Emilija Obradović je na 600 metara bila druga, a do bronze su stigli: Dimitrije Gajić(600m), Maša Mazić(500m) i Matija Ristić(500m). Četvrti su su bili:Marija Vojinović(400m) i MIlan Marković(1000m) a peti Tamara Panić(500m) i Lazar Andrić(600m)

U Sremskoj Mitrovici srebrne medalje su osvojili u svojim godištima:  Dimitije Gajić je na  60m i 200 i 300  metara, Matija Ristić na 200 metara, Emilija Obradovic na 200m bronza, na.Emilija obradovic je bila osma a Matija Ristić šesti u trkama na 60 metara. Na 300 m Matija Milovanović je bio četvrti, a Lazar Andrić šesti. Na 800 metara  Milan MarkoviĆ je bio osmi a Stefan Tešić 11.

Na tradicionalnoj trci pored reke Gradac iako najmladji takmičar Vuk Obradović je osvojio zlato. U trci   učenika  1-2 razred  pobedili  je Matija Ristić i Emilija Obradović. Marija Vojinović je bila druga. Kod 3-4 razreda prva dva mesta su pripala Dimitriju Gajići  i Lazaru Andriću.  a Tamara Panić je bila srebrna, dok je Maša Mazić bila bronzana. U konkurenciji od 5. do 8. razreda Stefan Tešić je bio drugi a junior   Milan Marković  treći.

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.