Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZA DAN POBEDE DIVCI PARTIZANSKI RUŠE "NEVIDLJIVE" ŠTETOČINE Featured

 OFK DIVCI KUP 2018U predvečerje uoči  Dana pobede nad fašizmom,  i trujumfa dobra nad zlom uvek partizanski Divci sa fudbalskim klubom što nosi ime svog sela golom Milovanovića u 37.minutu u finalu Kupa Kolubarskog okruga pobediše Spartaka u Ljigu. Stigoše na dva koraka  od zvaničnog žreba za Kup Srbije. Čeka i Rađevac a prođu li, najverovatnije Zlatibor, jedini preostali konkurent Slogi iz Požege za ulazak u  Prvu ligu. "Mali" Divci redom ruše "nevidljive i nedodirljive"

Par fudbalskih ljudi, fanatika i pobednika,  predvodjeni Draganom Matićem, seoski klub načinili za koliko li klasa boljim od parazitskog u "vlasništvu"  od 12.jula, 2012.godine  jednog, da li stvarno fudbalskog mediokriteta i štetočine neviđenih razmera.

OFK Divci imaju moralnu podršku svojih Jokića Mihaila i Alekse, oduvek naklonjenih fudbalu. Divčanima ne smeta što Jokići nisi na talasnoj dužini sa partijcima Darkom i Bobom. Igraju se, uživaju pobeđuju. Sa  500.000 dinara što im je dodelila famozna Komisija za sport grada Valjeva, su ispred mnogo u samo 40 puta finansijski moćnijeg kluba ih od sebe. 

Imao je 48 sati Milan Milinović posle četvrte NULE U NIZU  da svoje usmene ostavke, koliko li puta izrečene od 12.jula 2012, do poslednjeg Đurđevdana, konačno pretvori u istinu. Presto gubitnika i neznalice, štetočina brani  svojim  minhaunzenskim floskulama, jer vlast u fudbalu je I GOLEMA slast. I kaže ne pada mu na pamet da ode.

E otićičeš  da se nikada više ne vratiš, jer nije se rodio taj koji nije otišao.

Puka potreba da se po svaku cenu ostane na vlasti, i prigrabi što više nikad zarađenog,  hara svuda. Sport je ostao imun na nepotizam i vlastoljublje.

Voljom kvazi političkih likova, danas imamo nesmenjive "lideriste" spremne da istinišu i finansišu  u jedinoj sferi društva i dalje tretiranoj kao društvena svojina, u sportu.

Aktueni predsednik  Skupštine Grada je predsednik fudbalskog ZSK,  valja utvrditi, po kom osnovu je dobio mandat da gazduje stadionom na Senjaku.

 Možda zbog hrabrog držanja u vreme   gradonačelnikovanja tokom  NATO agresije.

Usudio se ovog 4.maja, tokom komemoracije narodnom heroju, nepriznatom samo od vlasti pukovniku Milenku Pavloviću, da zlo, posle 19 godina konačno nazove pravim imenom. Američki francuski, engleski, holandski, turski... agresori su bilo zlo što napade jednu suvernu zemlju. Branili su je partizanski, vojnici što su smeli da izađu na vatrenu liniju moćnim radarima, laserima i projektlima kad god bi nemilice sipali zlo i pošast sa neba. Istina časnih novinara izveštača sa lista mesta,  bila je "smirela" za sve koji su slušali i  verovali svom Radio Valjevu.

Već skoro dve decenije politikanstka "šizela" ne miruje.

Sve što je trebalo da se desi kako ne treba viđeno je tokom, kriminalnih i lopovskih privatizacija.

Valjevo ima danas samo  moćan Krušik.

Nestali su giganti poput "Srbijanke", "STEFILA", GP "Jablanica", MK"Uzor", "Elinda, Gradca, štamparije "Milić Rakić", kožare "MIlan Kitanović", trgovinske i ugostiteljske kuće Divčibare i Sloga, pekare 15.septembar"... Narodnim herojima, borcima za slobodu i antifašistima, su dekretom pročetnikih vlasti izbrisana su imena ulica, ali ne i njihova časna misija, borbe za slobodu i ljubavi prema svom narodu.

  A sport je oduvek bio najslađi plen za predstavnike građana, i pročetničke  "bosove" odnosno, precednike, do te mere zaljubljene u novac da ga sebi dodeljuju transparentno i javno u vidu plata za svoje izgaranje i "rezultate".

U košarci firma "otac i moj sin" je bog i batina, skoro 20 godina.

Sme li iako u gradu Valjevu da pomene dug od 350.000 evra iz 2016, i koliko li desetina miliona dinara. Javno hvalisanje pojedinca da će valjevsko Udruženje građana u košarci biti tertirano poput beogradskog, inače miljenika  predsednika države, je nova šamarčina časnima što  prepoznaju valjevski i srpski scenario viđen u privatizacijama firmi, sa početaka novog milenujma.

Otrežnjenje će stići mnogo brže nego što mogu nedodirljvi mogu da pomisle.

Uvek se nadje neko pravi,  dokazan, na primer u svetu košarke širom Evrope i sveta, moćan da jednim potezom propast pretvori u uspeh. Kada će se to desiti odlučiće sam.

 Uoči Dana pobede nad fašizmom u centru Uba 2002. osvanuo mural sa likom Adolfa Hitlera. Kasnije je bilo crtanja kukastih krstova, farbane su biste narodnih heroja, crvenom farbom...

Valjevskom fudbalu "sisa krv i oči kopa" štetočina neviđenih razmera, a još niko ne reaguje,

Štetočina ima otvorenu podršku kao i firma otac i moj sin vlasti. Svojom vizijom i delima, stigao je na sedam koraka: Polet, Šumadija, Karađorđe, Smederevo,Jedistvo(UB), FAP, Provo, od ispunjenja datih obećanja u leto 2017. Klub vodi u novi rang, njemu posebno drag, 4.ligu.

Svoj pakleni scenario sprovodi, u saradnji sa trenerom na dobrom putu da zabeleži šest poraza u nizu. Za pohvale pročetničkoj vlasti štetočina  dobio je   višegodišnju podršku.

Mister štetočina je uspeo da ugasi crveni klub, FK Budućnost, Staru damu od stotinu leta.  Pročetnička vlast i na taj način bi da izjednači zlo i dobro.

Partizani su i mnogo težim vremenima znali da izađu na kraj sa fašistima i izdajnicima svog naroda.

Na današnji dan nacistička Nemačka je 9.maja 1945.  potpisala kapitulaciju u Drugom svetskom ratu.

I danas "saveznici" traže novi potpis. I  19 godina  posle  gnusnog bombardovanja hteli bi novo poniženje suverene zemlje i slobodarskog naroda.

Sila je moć, ali batina ima dva kraja,  a poznato je je kako prolaze siledžije. Kako na najvišem tako i na mnogo nižem nivou.

Ponos vojske SAD, stelt avion F-117A, nevidljivi je  je oboren  u Buđanovcima 1999.nevidljivi-f-117

David je pobedio  Golijata, pašće i štetočine, a na scenu će oni spremni da svoj novac ulože i pobeđuju. Jedan od njih je Dragan Matić, a ima ih još sličnih njemu !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas