Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TADIJA AĆIMOVIĆ I ALEKSANDAR ICIĆ NA KAMPU U KARATAŠU Featured

Valjevci kosarka  kg 2005

Na košarkaškom turnira  Regiona u Kragujevcu nastupili su najtalentovaniji dečaci rođeni 2005. godine iz Srbije i RS, a među njima i  trojice malih Valjevaca Ivan Šijakovića(Metalac) Vladimir Andrić (K.K. Valjevski)  i Tadije Aćimovića (Student 014). Studentov klinac(treći s leva) je uvršten u grupu od 40 dečaka, učesnika 10-odnevnog  razvojnog kampa u Karatašu.

Ekipu regiona Zapadne Srbije vodio je  nekadašnji  košarakaš Metalca, trener devajka Crvene zvezde i valjevskog Metalca Aleksandar Icić, sada vlasnik košarkaškog kluba Valjevski.

“ Ostvarili smo dve pobede i dva poraza. Posle turnira selektirano je se 40. dečaka, a medju njimaje je  Valjevac Tadija Aćimović iz Studenta 014 . Iz Regiona Zapdne Srbije u trenažni centar ići tri igrača što je uspeh s obzirom da nas region ima najmanje registrovanih klubova i igrača . I sam nastup selekcije koju sam vodio ocenio bih kao uspešan . Na turniru u Kragujevcu je nastupilo  10 ekipa,a igrala je se selekcijama  dečaka iz Republike Srpske. Inače ceo ovaj proces je put ka seniorskoj reprezentaciji Srbije” kazao je za naš portal Aleksandar Icić.kosarka zapad 2005 kg

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas