Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

RAŠKE NA LJUBIĆU "ISKOPAO" BODOVE SPASA! Featured

 

1 raske kg bfc

foto:kg info

Miloš Rašević je klub milionera sa rukovodećim  establišmentom veštim da troši 10-ine miliona narodnih para,  osujetio u pokušaju da ga "gurne" u 4.ligu, i ovog prepodneva definiitno spasao ispadanja.  Na Ljubiću pored Čačka Raške je sa dva gola  u 53, i 61, minutu  srušio  Polet sa 2:0 u najboljoj partiji ovog proleća FK Krušik Budućnost 2014.

Nikolić je konačno promešao karte. Pobedu su izvojevali: Ranković, Kosić, Gentić, Stevanović, Đorđević. Soldatović, P. Petrović, Rašević, Popović(P.Blagojević), Blagojević, Isidorović. Miris pobede osetili su u nadoknadi vremenai Milinković i Nikolić Posle serije od 4 poraza FK BK 2014 je zabeležio 11- u pobedu, i sa  38 bodova, šest kola pre kraja, već  je u luci spasa.

Pobeda u selu kraj Čačka ne daje nikakav kredibilitet Milanu Milinoviću,  i politici: obećavaj, troši i  ne odgovaraj nikome ni  za šta, da gleda, a kamo li da se bilo za šta pita u valjevskom fudbalu.

Stečajni upravnik valjevskog fudbala je  uspeo nemoguće, na kratko je "ugasio"  fudbal u Parku Pećina i na Krušiku.

OFK Divci su lider u valjevskom svetu fudbala. 

Sve bitno se dešava u Gornjoj Bukovici, Belom Polju, Dračiću, na Senjaku,  odnosno  terenima gde igraju: Iskra, Mladost, Kolubara-2, Jadar, Brđanac...a  čije utakmice prati i više od 1.000 posmatrača. Detalj sa jučeranjeg derbija Međuopštinske, ŠESTE lige  na Senjaku K-2 -Brđanac  1:1 potvrđuje da se još nije rodio lik kadar  da ubije fudbalsku ljubav   Valjevki i Valjevaca.

brđanac k2

foto Saša Radosavljević

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas