Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PARTIZAN ZA KRAJ NOVE GROBARSKE SEZONE METALCA Featured

kkm pfc

Na kraju nove grobarske sezone Metalca, dve abaligaške sa Vladmirom Đokićem su izuzetak, Valjevkama i Valjevcima  desio se Partizan. Došli su partizanovci da pozdrave momke i Novicu ubicu spremnog da posle osvojenog Kupa Koraća napadne i titulu šampiona Srbije. Partizan je pobedio  101:78 (28:27, 26:19, 20:13, 27:19) i overio drugu poziciju, a Metalac  je  "samo" podelio 11-u sa Mladošću iz Zemuna.

Partizana čeka plej of, a Metalca, to samo zna šta, preCednik i vlast što mu daje akreditive da vodi košarku i troši uludo narodne pare.

Valjevo ima dve retke zverke, u svom zverinjaku apsurda, košarkašku i fudbalsku. Kao gladni vuci kolju jaganjce po selu, a od toliko lovaca i pušaka, nikom ne pada na pamet da podigne pušku, a kamo li makar pripuca, kaže aman bre dosta više!

Grobari dva sporta  štetočine, paraziti, i krvopije neviđenih razmera ne staju.

Košarkaška štetočina će imati 20 miliona dinara narodnih para na raspolaganju u 2018.godini.

Biće dovoljno za sve, pa i da se vraćaju  dogovi iz  2016. godine,  350.000 evra, i koliko li desetina miliona dinara. Samo je Srbiji  moguće da dužnik dobija i dalje, a vraćaće zaduženo, kad bude mogao. Iako je dužnik "najbolji i nezamenljiv", podoban pre svega izopšten od zakona i svih kriterijuma,i dalje dobija  novac, i to kakav.. Štetočina je čudo.

Ruku na srce plaća na vreme crnce za robovski rad, poštujući  dogovoreno. Plaća naravno  narodnim parama, ali i sina i to kapitenski.

Ali samo Valjevo ima košarkaša sposobnog da izdrži, ne samo 40, nego i 50 minuta na terenu  u toku jedne utakmice. Sve pomislim da je u pitanju savest. Jer baš on, vođa i preCednik, je tom istom Vasiću  uskratio građansko pravo da pokaže i pre ove dve sezone da je najbolji i bez mvp priznanja,  nagrade Valjeva, Sportskog saveza, kapitenske plate ....

U protekle dve sezone apsurda vođe i preCednika, rejting  Metalcu je podigao  Aleksandar Vasić. Hoće li biti i treće, to samo zna preCednik, a pre njega i Aleksandar, momak u svakom pogledu VELIKI.

Sinoć konačno u košarkaškoj atmosferi, dođoše nam partizanovci, Metalac se nosio sa osvajačem Kupa i pretendentom na tutulu dok je bilo snage. Predvođen Novicom-ubicom,  Gosom,  Vonom,  Marinkovićem... Partizan je bio malo i zbunjen igrom "okrnjenog" domaćina. Bez povređenih i bolesnih, čak njih četvorice iz prve postave,  isceđeni se nisu predavali. Činjenica da su četvorica  bila  dvocifrena, za malo i Zekavičić 8 poena je ubacio,   pokazuje da je na terenu vladao duh  kolektiva, a ne kako se naviklo pojedinac.Naravno vođa i preCednik je mirovao na klupi, i olakšao posao momcima na terenu.  Mikulić  je ubacio 18, Pavlović 16, a dabl dabl  su zabeležili Vasić(16 koševa, 12 asistencija) i Kaplanović(15 koševa i 12 skokova). Kod Partizana su igrali više od 25 minuta samo  Marinković ubacio  26 poena i   Gos  19 poena. Dvocifreni su bili momci za "20-ak minuta igre" Von 15 i Veličković 14 koševa.

Plej of počinje, a i raspust za štetočinu i košarkaškog milionera. Od planirane Kine nema ništa, jer kapiten nije spreman. Valja se spremiti za troškarenje miliona. Robovi su tu, samo valja odabrati, najjače, izdržljive, i u glavi i u telu. Osim ako ne bude privatizacije. Da košarka progleda, konačno !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas