Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBRANA, ZICERI, SUDIJE I ĐORDI ODNELI 10-U KRUNU ŽOCU Featured

real-madrid2

Kraljevski klub je osvojio Evroligu. Španci su se pobrinuli da  Željko Obradović ostane bez desete krune, i da Real ipak pre Žoca stigne do "La Decime". Osetio se večeras  u beogradskoj Areni prepoznatljivi fudbalski " šmek" UEFA Lige šampiona. Samo da se zna, Đordi Bertomeu  je Katalonac. 

Ekipa  Pabla Lasa je pobedila istanbulski  Fenerbahče Doguš sa 85:80 (21:17, 17:23, 25:15, 22:25) u finalu i osvojila titulu prvaka Evrope za sezonu 2017/18!

Da je kojim slučajem Bogdan Boganović bio na terenu, a ne u publici trofej bio se vratio u Istanbul. Ovako posle dobrog otvaranja  Real Madrid  je okrenuo meč i  na startu druge četvrtine stigao do osam poena prednosti. Nikola Meli i Kostas Slukas igraju sjajno i  Fener na poluvremenu  vodi 40:38. Usledili su problemi u nastavku i posle namernog faula Veselog i trojke Kerola je najavljen  trijumf Madriđana (71:61).

Fener sa niskom postavom  dvadesetak sekundi pre kraja  trojkom Diksona stiže   do nade za produžetak (81:78). U poslednjem napadu je fauliran Kozer. Promašuje  oba slobodna bacanja. Međutim  Trej Tompkins ofanzivnim skokom iz "odbojke" rešava meč. Fabijan Kozer (17 pts, 2 sk, 2 as) i Luka Dončić (15 pts, 3 sk, 4 as) su vodili Real do 10 krune.  Na drugoj strani fantastična partija Nikola Melija (26 pts, 6 sk) nike bila dovoljna da Fener odbrani titulu. Srbi su zatajili, i na izlaznim vratima su. Nikola Kalinić upisao je 7 poena i 3 skoka, a Marko Gudurić za devet minuta nije uspeo da se upiše u strelce.

Željko Obradović je u 12 pokušaju ostao bez 10 titule, ali doćiče i ona, i to sa Fenerom jer ga govor sa Turcima veže još dve godine.

Žoc nije uspeo, ali je Ognjen Kuzmić, Dobojlija, večeras je postao prvi srpski košarkaš koji je uspeo da objedini NBA prsten i titulu evropskog prvaka!

  Peđa Stojaković (Dalas) i Darko Miličić (Detroit) su Jedina dvojica Srba su  osvajali prsten u NBA ligi, ali nisu osvajali  Evroligu. a Kuzmić je ijedinio obe titule, naravno na papiru, jer je bios amo statista  u titulama Golden Stejta i Real Madrida.

U Beogradu je najviše profitirao Pablo Laso. Čeka ga novi  dugoročan ugovor sa kraljevskim klubom.  Laso je od 2011. godine na kormilu Reala, ovo mu je druga titula šampiona Evrope.

Vodio je los blankose  do titula u Evroligi 2015. i 2018. godine, osvojio 12 trofeja (tri titule prvaka Španije, pet puta 'Kup kralja', tri Supekupa Španije i FIba Internacionalni kup.

Najbolji i ligaškom delu Evrolige CSKA je ostao bez pobede na fajnal foru.

I u utakmici za treće mesto, ekipa Dimitrisa Itudisa bez volje  energije i koncentracije je bila na pragu katastrofe. Litvanci su potvrdili koliko su moćan "autsajder", pobedili su sa 79:77 (22;19, 19:16, 28:13, 10:29). Izabranici Šarunasa Jasikevičijusa si u+igrali svoje finale- Žalgiris je imao fantastičnu podršku  navijača, a indisponirani CSKA je je bio ponižen. Ipak Kulagin je sprečio bruku.

Vasilije Micić, srpski plejmejker, je bio lider Žalgirisa sa  15 poena iako ga je Serhio  Rodrigez žestoko pritiskao.  "Armejci" su izgubili živce a centar Kajl Hajns u završnici treće četvrtine nesportski, ramenom Micića odgurnuo i bacio ga na parket.Vodio je Žalgiris 63:42, a katastrofalni Vil Klajburn ponovo je toatalno razočarao.Viktor Rad je pred finiš trojkama pokrenuo Moskovljane a Mihail Kulagin je podigao CSKA greškom Pengosa 34 sekundi pre kraja sa šansom za preokret. Direktor CSKA Andrej Vatutin je baš u ovom meču video novog trenera, iako Itudis ne strepi od smene.

Beograd domaćin za ponos, Arena centar sveta !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas